Vijesti / Sport

SLIJEDI OPORAVAK

KOKA Ivani Dežić operacija prošla dobro: Rekonstruirali joj ligament lijevog koljena

KOKA Ivani Dežić operacija prošla dobro: Rekonstruirali joj ligament lijevog koljena
Ortopedija Sv. Katarina/Facebook

Rukometašica Koke i hrvatska reprezentativka Ivana Dežić (26) uspješno je operirana u Centru za ortopediju i sportsku medicinu Sv. Katarina te je sad pred njom proces oporavka u trajanju oko šest do sedam mjeseci.

Mislilo se da će Ivana Dežić (26) moći nastaviti sezonu bez operacije, ali na kraju ipak nije išlo. Rukometašica Koke sad će morati na oporavak od operacije od pola godine.

- Kod pacijentice rađena je rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz rekonstrukciju anterolateralnog ligamenta lijevog koljena. Zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava. - napisali su na svojoj službenoj stranici iz Centra za ortopediju i sportsku medicinu Sv. Katarina gdje je Ivana bila operirana, a ona im je uzvratila:

- Veliko hvala svima, svi ste bili divni! Veliko hvala na ljudskosti!

Dok će Koka u nove ligaške izazove, jedna od najbitnijih igračica u ekipi krenut će u neke druge utakmice. No, Ivana je već više puta pokazala kako fizičku, tako i mentalnu snagu i ne sumnjamo da će se i iz ove borbe vratiti još jača. Brz oporavak! 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video