Vijesti / Sport

ODLIČAN POČETAK

ŽKK VINDI Varaždinski košarkašice pobjedom otvorile sezonu u Prvoj nacionalnoj ligi: Svladale Radost iz Čakovca

ŽKK VINDI Varaždinski košarkašice pobjedom otvorile sezonu u Prvoj nacionalnoj ligi: Svladale Radost iz Čakovca
ŽKK Vindi

Iako u prvom kolu nisu igrale zbog problema s korona virusom u suparničkoj ekipi, košarkašice varaždinskog Vindija su u Čakovcu pobijedile Radost sa 76:34.

Košarkašice Slavonskog Broda u prvom su kolu trebale gostovati u Varaždinu, ali problemi s korona virusom to im nisu dopustili. No, varaždinske košarkašice dočekale su svoju priliku i u drugom kolu slavile u Čakovcu protiv ŽKK Radosti 76:34.

- U utakmicu smo ušli dosta sigurno, te stvorili prednost već u prvoj četvrtini i sigurno kontrolirali utakmicu, bez panike i prevelike napetosti. Prednost smo značajno povećali u 2. i 3. četvrtini, pa su u posljednjoj četvrtini priliku dobile i manje iskusne igračice kojima je ovo vrlo vrijedno iskustvo. Čestitam protivnicama na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo pripremama za sljedeće kolo u kojem smo domaćini ekipi "Brod na Savi" iz Slavonskog Broda - rekao je trener Marko Škerbić.

Za ŽKK Vindi su igrale: Barušić Mateja (c), Brezovec Lara, Francisković Korina, Kauzler Lucija, Novosel Ela, Štrocinger Roberta Vujec Lora, Dukić Zara, Hrastić Sara, Žanić Petra, Hrgarek Iva, Žanić Paula,

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video