Vijesti / Sport

3. HNL Sjever

GOSTOVANJE U KOPRIVNICI Varteks uzeo bod, protiv Tehničara se vratili nakon dva gola zaostatka

GOSTOVANJE U KOPRIVNICI Varteks uzeo bod, protiv Tehničara se vratili nakon dva gola zaostatka
NK Varteks

Varaždinski trećeligaš nalazi se u završnici prvenstva.

Varteks je danas igrao protiv Tehničara utakmicu nadoknade 11. kola 3.HNL Sjever na terenu u Koprivnici. Igralo se na umjetnoj travi Gradskog stadiona u Koprivnici jer je teren u Cvetkovcu bio u lošem stanju. 

U prvi dio domaćini su bolje krenuli u utakmicu, a to su i potvrdili pogotkom u 13. minuti. Nakon ubacivanja s desne strane, Milek natrčava i pogađa mrežu za 1:0.

Varaždinski trećeligaš se od tad trgnuo, ali i u 15. minuti ostao bez Režića koji izlazi zbog ozljede. Odmah nakon Šoštarić pogađa prečku iz dobre situacije, a Golubar nekoliko minuta kasnije u svom stilu prolazi kroz sredinu, ali njegov šut odlazi malo pokraj vratiju.

Tehničar ponovo prijeti u 33. minuti, Hudak puca po sredini gola, a Jovan je siguran. Posljednju priliku u prvom poluvremenu ima Varteks, opet preko Golubara, ali njegov udarac je neprecizan i odlazi iznad gola.

Drugo poluvrijeme počinje ponovno loše za Varteks. Tehničar prijeti u dva navrata, a u 65. minuti opet Milek zabija za 2:0. Veliki promašaj Težačkog bilježi se u 65. minuti kada pred praznim golom mladi obrambeni igrač promašuje loptu. Međutim, tada se Bumbari bude i već nekoliko minuta kasnije Benković zabija za smanjenje – 2:1.

Masten u 69. minuti pokušava glavom, ali njegov udarac odlazi iznad gola, dok u 78. Jovan brani slobodni udarac domaćina. Za konačni rezultat i povratak u utakmicu zabija Šoštarić u 86. minuti, tako da se Bumbari s bodom vraćaju u Varaždin, a po igri, mogla su biti i sva tri.

Sljedeće 14. kolo za Varteks slijedi već u subotu u Ždralovima gdje će igrati protiv vodeće Mladosti. Za kraj jesenskog dijela prvenstva, Bumbari idu na gostovanje u Virje kod Podravca u subotu 28. studenog, a i taj susret je nadoknada koja je prije bio odgođen zbog samoizolacije nogometaša.

Tehničar: Mrmić – Belovari, Kocijan, Milek, Delić, Hudak, Kranclbinder, Bartolović, Jendrić, Štritar, Grubešić

Varteks: Jovan – Režić, Masten, Malenović, Golubar, Vitković, Keča, Matučec, Kukec, Benković, Šoštarić

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video