Vijesti / Sport

TEŽAK PORAZ

KOKICE Varaždinske rukometašice 'ugostile' Lokomotivu u Zagrebu: 'Gošće' rutinski slavile

KOKICE Varaždinske rukometašice 'ugostile' Lokomotivu u Zagrebu: 'Gošće' rutinski slavile
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Kokice su silom prilika morale igrati u Zagrebu, a tamo su izgubile od favorizirane Lokomotive s 37-23 (21-9). Treći je to poraz u nizu za izabranice Vladimira Canjuge.

Nakon poraza od Osijeka (29:28) i Murvice (27:25), rukometašice varaždinske Koke i treći su put zaredom - poražene. Ovaj su put izgubile od favorizirane i trenutno vodeće Lokomotive sa 37-23 (21-9).

Trebala se utakmica odigrati u Varaždinu, ali kako je 18. studenog novi državni praznik, dvorane su u baroknom gradu bile zatvorene pa je dogovoreno da se susret odigra u Zagrebu.

A tamo su 'gošće' krenule uraganski i već su nakon 10 minuta imale pet golova prednosti (8:3). I nakon 10 minuta je rezultatska razlika bila za gol veća (13:7), a do poluvremena su zagrebačke rukometašice uspjele otići na velikih +12 (21-9).

Bilo je to odrađivanje posla u nastavku, a Kokice su u drugom dijelu bile konkurentnije. Uspjele su pružiti nešto veći otpor, ali gošće na papiru su pokazale zašto su već godinama uz bok Podravci kao najbolja rukometna ekipa Hrvatske te su na kraju slavile sa 14 golova razlike (37-23).

Najraspucanija je u redovima Koke bila Katarina Mrazović s osam zabijenih golova, dok je Lokomotivu predvodila Ana Maria Gavrić sa sedam zabijenih golova. U sljedećem kolu Koka će 28. studenog ugostiti Split.

ŽRK Koka - ŽRK Lokomotiva 23:37 (9:21)

ŽRK Koka

G. Bešen (15) - Jalušić 2, Balajić, K. Mrazović 8, Rogina 1, Bešenić, Domjan 2, Markulinčić, Furjan 7, Strahija 1, M. Mrazović 1, Ljubić 1

ŽRK Lokomotiva

Ivančok (2), L. Bešen (10) - P. Posavec 2, Kaselj, Šimara 1, S. Posavec 6, Ćurić 2, L. Kalaus 6, D. Kalaus 3, Japundža, Posavac, Bilandžić 4, Sedloska 2, Gavrić 7, Prkačin 4

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video