Vijesti / Sport

plivanje

PK VIDRA Sabina Kušter, Brunela Hrženjak i Nikola Kosec boravili na pripremama u Termama Jezerčica

PK VIDRA Sabina Kušter, Brunela Hrženjak i Nikola Kosec boravili na pripremama u Termama Jezerčica
PK Vidra

Treba naglasiti kako su ovo prve plivačke pripreme tog uzrasta...

Najbolje plivačice i plivači s invaliditetom Hrvatske 2003. do 2007. godište - Marija Badrov, Vita Jeričević, Petra Vićan i Josip Starčić iz PK Natator iz Zagreba, Ana Marija Kovač iz PK Cibalae iz Vinkovaca te Sabina Kušter, Brunela Hrženjak i Nikola Kosec iz PK Vidra Varaždin pod vodstvom izbornika reprezentacije Igora Berislavića, glavnog trenera priprema Ivana Perzela iz PK Natatora, uz pomoć trenerice Petre Anđelić iz PK Force iz Rijeke i Višnje Bunić iz PK Vidra Varaždin uspješno su završili petodnevne pripreme u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza za osobe s invaliditetom u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. 

Hrvatske reprezentativke i reprezentivci od 13. do 17. siječnja na  petodnevnim jutarnjim i poslijepodnevnim plivačkim treninzima na bazenu, sa treninzima snage te plivačkim radionicama u odličnoj pozitivnoj atmosferi pripremili su se za plivačku sezonu 2021.

Treba naglasiti kako su ovo prve plivačke pripreme tog uzrasta gdje su sa ciljem da se plivačice i plivači osamostale po prvi puta na pripremama reprezentativci bili sami sa trenerima bez roditelja, na što su posebno ponosni jer su svi reprezentativci pokazali kako uz velike plivačke sposobnosti posjeduju i visoku mentalnu i emotivnu snagu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video