Vijesti / Sport

PODSJETILO NA BELUPO

DOJMOVI Kastel nakon remija protiv Šibenika: Opet nas je koštao VAR i nepovjerenje u sebe

DOJMOVI Kastel nakon remija protiv Šibenika: Opet nas je koštao VAR i nepovjerenje u sebe
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nogometaši Varaždina opet nisu uspjeli zadržati vodstvo kod kuće te su nakon 1-0 na poluvremenu na kraju s 1-1 uzeli tek bod. Sve je prokomentirao trener Kastel.

Ovaj VAR nas je opet skupo koštao u drugom poluvremenu, ali ne možemo se oteti dojmu da smo dominirali u prvom poluvremenu gdje smo dominirali i nismo uspjeli zabiti taj drugi gol koji bi vjerojatno riješio utakmicu. Dva različita poluvremena, svaka utakmica je priča za sebe. Jednostavno je valjda ta nesigurnost, nepovjerenje u sebe, manjak samopouzdanja – to nas je skupo koštalo u ove dvije utakmice,rekao je trener Varaždina Zoran Kastel nakon remija protiv Šibenika (1:1).

Odlično su domaći nogometaši izgledali u prvom poluvremenu, poveli golom Đuraseka i promašili još nekoliko izglednih šansi, a onda su se u nastavku skoro i spašavali poraza.

- Prespavali smo prvo poluvrijeme. Bilo je jako loše i Varaždin nam praktički oprostio da ne bude tri do četiri razlike. Imali smo sreće što smo sa samo 1:0 otišli na odmor. Drugo poluvrijeme smo napravili neke izmjene, razgovarali, i čak smo na kraju mogli i pobijediti – rekao je Sergi Escobar, trener Šibenika.

Pred varaždinskim je prvoligašem novi ispit već u srijedu, 21. travnja kad gostuju na Kranjčevićevoj kod posljednjeplasirane Lokomotive koju vodi bivši trener Varaždina, Samir Toplak.

- Trebamo se spremiti za Lokomotivu, Istra je tamo iza pa treba prvo proći Lokomotivu. Trenutno imamo pet bodova prednosti jer oni imaju utakmicu manje. Trebamo ju dočekati spremni i otići tamo jer možemo napravili jako puno u borbi za ostanak i gurnuti Lokomotivu u probleme.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video