Vijesti / Sport

SLIJEDE LOKOSI Jertec uvjeren da je Varaždin bolja momčad: Bolji smo od Lokosa na svakoj poziciji

SLIJEDE LOKOSI Jertec uvjeren da je Varaždin bolja momčad: Bolji smo od Lokosa na svakoj poziciji
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pred nogometašima Varaždina je možda i ključna utakmica u borbi za ostanak. Slijedi im gostovanje kod bivšeg trenera Samira Toplaka koji je trenutno na klupi Lokomotive.

Znam što očekivati od Varaždina. Ofenzivnu momčad koja je svjesna da pobjeda u toj utakmici nosi jako puno, da je to korak do ostanka u ligi i idemo pokušati pobijediti, jasan je prije utakmice protiv Lokomotive pomoćni trener Varaždina, Dario Jertec.

S pet bodova prednosti (25) u odnosu na posljednju Lokomotivu (20) kojoj idu u goste na Kranjčevićevu, a Lokosi su u nizu od šest ligaških utakmica bez bodova, dok su bez pobjede od 12. veljače kad su u Varaždinu bili bolji od sljedećeg protivnika (0:1).

S druge strane, Varaždin u Zagreb odlazi nakon tri remija, a valja istaknuti da su spomenute momčadi dva puta remizirale, a jednom je pobijedila Lokomotiva.

- Pozitivno u ove tri utakmice je to što nismo izgubili, ali negativan je način na koji smo prosuli bodove. Vjerujem da je tome kraj, napravit ćemo sve i pripremit se najbolje što možemo, nadamo se pobjedi. Svjesni smo da nam ta pobjeda rješava gotovo sve muke pa je jedini cilj pobjeda - jasan je Jertec.

Stanje u momčadi nije želio otkrivati, a sigurno nema Matije Kolarića koji ima tri žuta kartona. A na klupi zagrebačke momčadi je bivši trener varaždinskog prvoligaša Samir Toplak.

- Igraju igrači, pobjeđuje kvaliteta, htijenje, volja, želja, srce. Vjerujem da ni mi nismo ništa slabiji, a naša momčad je svjesna da je bolja od Lokomotive i svaki pojedinac je bolji na svakoj poziciji od nogometaša Lokomotive - zaključio je pomoćni trener Varaždina.

Utakmica 30. kola 1. HNL između Lokomotive i Varaždina na rasporedu je u srijedu, 20. travnja, s početkom u 17 sati na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video