Vijesti / Sport

DOBIO PRILIKU

CIBONA Mladi Vujović debitirao s deset poena za 'vukove': Ovo je bilo ostvarenje sna!

CIBONA Mladi Vujović debitirao s deset poena za 'vukove': Ovo je bilo ostvarenje sna!
KK Cibona

Mladi varaždinski košarkaš iz sportske loze Vujović odlično je odigrao svoje prve minute u seniorskom sastavu košarkaša Cibone.

U posljednjem kolu prvog dijela HT Premijer lige, Cibona je pobijedila Alkar 81-64. A kakve to veze ima s varaždinskim sportom? U startnoj petorci 'Vukova' zaigrao je sedamnaestogodinšnji Vito Vujović!

- Bio je fenomenalan osjećaj startati u prvoj petorci, to je ostvarenje jednog sna. Kao klinac sam uvijek sanjao da budem u prvoj postavi Cibone i to mi je dalo još više motivacije na utakmici. Trener mi je to rekao prije početka utakmice, uopće nisam očekivao. Još sam zabio i prvi koš, stvarno najbolji dan. Što se utakmice tiče, bilo je i dobrih i loših stvari. U početku smo se mučili, ali kasnije smo digli ritam koji više nisu mogli pratiti i pobijedili - rekao je Vito za klupske stranice.

On dolazi iz 'sportske loze Vujovića', otac mu je Vladimir Vujović, danas rukometni trener, a nekad golman europskog prvaka Zagreba. Nećak je nekadašnjeg golmana Varteksa Borisa Vujovića i bratić rukometaša Frane.

Odigrao je 19 minuta u kojima je zabio 10 poena, a imao je i četiri skoka, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu te je imao 5/5 u šutu za dva poena. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!