Vijesti / Sport

Varaždin - Hajduk

Tramezzani pred Varaždin: 'Opasni su i borbeni, ali mi smo na sve spremni'

Tramezzani pred Varaždin: 'Opasni su i borbeni, ali mi smo na sve spremni'
Saša Miljević/Pixsell

Bit će to treća utakmica za nogometaše Hajduka u sedam dana.

Nakon remija s Dinamom prije nekoliko dana, Hajduk danas (17 sati) gostuje kod Varaždina u sklopu 33. kola Prve HNL. Bit će to treća utakmica za nogometaše Hajduka u sedam dana.

Vezana vijest:

Kastel - Tramezzani BORBA ZA OSTANAK DOLAZI HAJDUK Kastel ih pobijedio u debiju, sad slijedi novi susret protiv 'bilih': Taktički su skoro savršeni

– Bit će teško, radi se o vrlo zahtjevnoj utakmici. Ne trebamo gledati rezultate koje postižu u posljednje vrijeme. Analizirali smo ih i vidjeli da je to borbena momčad koja dobro stoji na terenu, uravnotežena je i opasna kad joj ostaviš prostora – rekao je trener bijelih Paolo Tramezzani.

U dosadašnja tri susreta Hajduk je dva puta na Poljudu svladao Varaždin rezultatom 2:0, a u Varaždinu su doživjeli poraz od 2:3.

– U odnosu na susret u Splitu u kojem smo pobijedili 2:0, promijenili smo dosta toga u svojoj igri. Moramo biti agresivni od prve minute, dobro ući u utakmicu i nametnuti svoj ritam. Mislim da nećemo imati prilike mnogo kružiti i imati veliki posjed lopte, ali uvjeren sam da ćemo nastaviti s onim kako smo zamislili igru. Moramo biti spremni na svako iznenađenje.

Hajduk se uoči ove utakmice nalazi na petom mjestu prvenstvene tablice s 48 bodova, dok je Varaždin pri dnu. Glavni sudac utakmice bit će Zdenko Lovrić iz Đakova.

Hajduku je pobjeda imperativ jer se u zadnjih nekoliko kola on Rijeka i Gorica bore za mjesta koja vode u Europu. Bodovno su bijeli u najnepovoljnijoj poziciji jer za četvrtom Rijekom zaostaju četiri boda. No, nadu ne gube.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video