Vijesti / Sport

POVRATAK 1. HRLŽ

POBJEDA Kokice golom u posljednjoj sekundi nakon mjesec i pol bez utakmice do vrijedna dva boda!

POBJEDA Kokice golom u posljednjoj sekundi nakon mjesec i pol bez utakmice do vrijedna dva boda!
HRS

U napetoj završnici uspjele su Kokice ostaviti dva boda u Varaždinu. Lena Ljubić je u posljednjim sekundama donijela pobjedu protiv Murvice (29:28).

Izabranice Vladimira Canjuge posljednji su put bili na terenu još 31. ožujka kad su izgubile od Podravke (31:22), a onda su morale na prisilnu pauzu zbog odluke Saveza o prekidu prvenstva. Sad su se vratile na parket i u posljednjim sekundama golom Lene Ljubić protiv Murvice stigle do vrijedne pobjede (29:28).

Nije dobro krenulo za domaće rukometašice jer su u osmoj minuti gubile tri razlike (5:2), a prednost su uspjele održavati do poluvremena. Približavale su se Kokice malo po malo i do poluvremena stigle na gol zaostatka (15:16).

Gošće su u prvih deset minuta nastavka i dalje vodile, ali u 39. minuti je Sara Rogina zabila za izjednačenje (20:20), dok je prvo vodstvo stiglo nakon prve minute u 41. minuti golom Tee Jalušić (21:20).

Mijenjalo se tad vodstvo s jedne na drugu stranu, a 12 minuta prije kraja opet gošće imaju +2 (23:25). Pet minuta prije kraja Murvica odlazi i na tri gola razlike (24:27), ali u sljedeće su tri minute Kokice izjednačile i nakon toga preokrenule susret. 

Minutu prije kraja Jalušić je zabila za 28:27, a 20 sekundi prije kraja gošće su izjednačile. No, u posljednjem je napadu zabila Lena Ljubić i donijela pobjedu Kokicama.

Najraspucanija je u domaćim redovima bila Tea Jalušić s 12 zabijenih golova, dok su kog gošći Rea Jelenović i Silvija Masnić zabile po osam. Slijedi im užurbani nastavak i završetak sezone jer već u srijedu, 12. svibnja, vjerojatno gostuju kod Lokomotive u Zagrebu.

ŽRK Koka - ŽRK Murvica 29:28 (15:16)

Koka

Nemec, Šopar (8), Bešen (2) - Jalušić 12, K. Mrazović 3, Rogina 4, Bešenić, Domjan 1, Vrabelj, Markulinčić 1, Furjan 1, Strahija, Ljubić 6, Car 1

Murvica

Mandekić (6) - Ljubanović, Prevendar 5, Jelenović 8, Grozdek, Filipović 3, Masnić 8, Lekaj 1, Rajković, Debelić 3, Lončarić, Tomić

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video