Vijesti / Sport

NESLUŽBENE INFORMACIJE

STRUČNA PRESLAGIVANJA Mario Carević novi trener Varaždina, Šafarić novi sportski direktor?

STRUČNA PRESLAGIVANJA Mario Carević novi trener Varaždina, Šafarić novi sportski direktor?
Goran Stanzl/Pixsell

Neslužbeno doznajemo da je najbliži klupi Varaždina Mario Carević, dok bi novi sportski direktor trebao biti Nikola Šafarić.

Iako je sjednica Izvršnog odbora tek u ponedjeljak navečer, u kuloarima se već počelo pričati i o tome tko će preuzeti dvije glavne funkcije u klubu.

Od kraja sezone i ispadanja NK Varaždin je ostao bez sportskog direktora, čija pozicija je upražnjena nakon što je mandat na raspolaganje dao Miljenko Mumlek, a s trenerskog kormila su odstupili Kastel i Jertec.

Odluku bi danas (ponedjeljak) navečer trebao donijeti Izvršni odbor, a neslužbeno se spominje da bi to trebao biti Mario Carević, nekadašnji igrač Hajduka, koji je osim u Splitu, najduže igrao u Belgiji.

Carević je trenerku karijeru počeo u Krki, a potom je bio i pomoćni trener u Hajduku, te glavni trener u Hrvatskom Dragovoljcu i Rudešu. Trenutno je i angažiran u stručnom stožeru U20 reprezentacije. 

Neslužbeno doznajemo da je poznat i nasljednik Miljenka Mumleka, na poziciji sportskog direktora. Upražnjenu poziciju 'direktora struke' trebao bi preuzeti Nikola Šafarić te pokušati posložiti stručni segment da se NK Varaždin vrati u Prvu HNL.  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video