Vijesti / Sport

riječ izbornikova

Dalić nakon pobjede protiv Škotske: 'Kad je najteže, Bog mi pomogne'

Dalić nakon pobjede protiv Škotske: 'Kad je najteže, Bog mi pomogne'
Goran Stanzl/Pixsell

Zahvalio je svima na podršci, ali i kritikama.

Izbornik Zlatko Dalić posljednjih se dana i tjedana našao na udaru kritika kao nikad prije i nije mu to dobro 'sjelo', nije naviknut. Zato se i obračunavao toliko po medijima, na što je podsjetio i nakon velike pobjede.

Naime, nakon utakmice mu je u zagrljaj skočio Luka Modrić i to je bila poprilično upečatljiva scena. Na pitanje o čemu su razgovarali u tom prisnom trenutku, odgovorio je podosta stvari.

- Ma gledajte, ovih deset dana bilo je baš ludilo, što ja ne mogu shvatiti i razumjeti. Ali neću u to ulaziti, ja ću čuvati svoje dostojanstvo, svoj ponos i uvijek ću biti fer. Baš zbog toga bili smo sretni. Luka je znao što se događalo i što se protiv mene radilo i pisalo. Zato je bio sretan, i svi igrači - rekao je Dalić za 24sata i nastavio:

- Ali dobro, ostat ćemo i dalje gospoda. Hvala svima na podršci, na kritikama. Idemo dalje. Ostvarili smo cilj, drugi smo u grupi. Ne znam koji cilj sam ostvario. Deseti, jedanaesti, dvanaesti? Nemam pojma. Prema tome, dragi Bog je uz mene, gura me. Kad je najteže, pomogne mi - kazao je Dalić. 
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video