Vijesti / Sport

AK Sloboda

U SKLOPU 'HANŽEKOVIĆA' Atletičari Slobode nastupili u finalu Erste Plave lige

U SKLOPU 'HANŽEKOVIĆA' Atletičari Slobode nastupili u finalu Erste Plave lige
AK Sloboda

Trener mladim atletičarima je Nenad Pavliček.

U Zagrebu se u ponedjeljak, 13. rujna, održalo tradicionalno finale Erste Plave lige. Svake godine završnica Erste Plave lige održava se u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Memorijala Borisa Hanžekovića.

Ove su godine na finalu natjecanja namijenjenog najmlađim uzrasnim kategorijama (svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole) nastupali i atletičari AK Slobode. Troje najmlađih nastupalo je u 4 različite discipline.

Od dječaka jedini predstavnik AK Sloboda bio je Marko Zrnić (kategorija dječaci 6. razred). Marko je nastupao u skoku u dalj i u toj je disciplini slavio s novim osobnim rekordom od 5.05m. Također, Marko je nastupao i na 60m gdje je osvojio odlično 4. mjesto sa rezultatom 8,35sec.

Kod djevojčica imali su dvije predstavnice. Posebno se istaknula mlada bacačica Iva Kostanjevec koja je u bacanju kugle 2kg (djevojčice 7. razred) osvojila 1. mjesto sa izvrsnim rezultatom od 10.75m što je njezin novi osobni rekord.

Također u skoku u dalj imali su predstavnicu Heidi Premužić koja je nastupala u kategoriji učenica 6. razreda i osvojila 6. mjesto sa rezultatom od 3,54m.

Trener mladim atletičarima je Nenad Pavliček.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!