Vijesti / Sport

Hrvačka legenda stiže u ring

PODCAST U RINGU Pero Panić u ponedjeljak gost kod Siniše Kovačića

PODCAST U RINGU Pero Panić u ponedjeljak gost kod Siniše Kovačića
Podcast u ringu

Legendarni hrvač, trener i sportski radnik, Pero Panić, stiže u ring kod Siniša Kovačića.

U ponedjeljak se održava 33. izdanje Podcasta u ringu, koji vodi Siniša Kovačić, a gost će biti Pero Panić, legenda hrvanja u regiji.

Pero Panić je čak pet puta bio proglašavan najboljim trenerom Varaždina, a pod njegovim trenerskim vodstvom HK Vindija (ranije Varteks), osvojio je više naslova prvaka Hrvatske. Danas je u klubu sportski direktor, a upravo HK Vindija je i najuspješniji klub borilačkih sportova u Varaždinu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bio je i ugledan hrvač, a hrvanjem se počeo baviti davne 1968. godine, te je s Varteksom bio i prvak Jugoslavije. 

Pero će nam ispričati o svojim počecima bavljenja hrvanjem, kako je uspio posložiti ekipu i uzeti šest naslova prvaka države. Razgovarat će se i o tome koliko je hrvanje popularno u Hrvatskoj, a koliko u svijetu. No hrvanje je tek dio tema o kojima će pričati u Podcastu, koji je na rasporedu u ponedjeljak 27.09.2021 u 20 sati.

Može se gledati uživo na Youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UCFhDjduMfQKbVCqm5lc3BxA/featured) Facebook stranici Podcast u ringu (https://www.facebook.com/Podcast-U-RINGU-Siniša-Kovačić-133534533367663/) te na Facebook stranici Varaždinskog.hr.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video