Vijesti / Sport

IZ TURSKE U SPLIT

MELNJAK O HAJDUKU 'Kao mladić imao sam želju igrati u velikom klubu'

MELNJAK O HAJDUKU 'Kao mladić imao sam želju igrati u velikom klubu'
Ivo Čagalj/Pixsell

Još jedan razlog za gledati Prvu hrvatsku nogometnu ligu...

Dario Melnjak (28) danas je potpisao ugovor s Hajdukom gdje je stigao kao slobodni igrač. Ugovor je potpisao do kraja sezone, uz mogućnost produžetka za dodatne dvije godine po završetku sezone.

- Presretan sam što sam ovdje. Kad sam vidio koji su ciljevi kluba, i shvatio da su to i moji ciljevi, vrlo brzo smo našli zajednički jezik. Pošto sam bio slobodan igrač, za mene je bilo jako interesantno sve što su mi prezentirali iz Hajduka i želio bih se zajedno boriti i ostvariti ciljeve kluba. Kao mladić imao sam želju igrati u velikom klubu poput Hajduka, vjerojatno sam kroz svoju karijeru i životni put trebao sve ovo proći i naučiti i steći iskustvo. Naravno, želim pomoći klubu svojim znanjem i iskustvom – rekao je Melnjak na predstavljanju u Hajduku.

Melnjak je rođen u Varaždinu 31. listopada 1992. godine. Nogometnu karijeru započeo je u NK Nedeljanec, a igrao je još za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor za kojeg je igrao protekle dvije i pol sezone. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je osam nastupa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video