Vijesti / Sport

POBJEDA

NOVA DVA BODA Kokice slavile u napetoj utakmici: Na domaćem parketu za gol bolje od gošći iz Sesveta

NOVA DVA BODA Kokice slavile u napetoj utakmici: Na domaćem parketu za gol bolje od gošći iz Sesveta
Siniša Sović / FOTO AGENCIJA SJEVER

Kokice je predvodila raspucana Ivana Dežić, s osam golova.

Odlično su varaždinske rukometašice krenule u novu sezonu! Dvije utakmice i dvije pobjede za četiri boda na kontu. Kokice predvođene raspucanom Ivanom Dežić s osam zabijenih golova i Teom Jalušić sa šest zabijenih golova slavile su protiv ekipe Sesveta 28:27 (14:13).

Nisu dobro krenule izabranice Zorana Jeftića te su gošće na početku zabile tri gola (0:3), a do devete su minute otišle i na četiri razlike (2:6). Ipak, mic po mic su se primicale domaće rukometašice i kroz deset minuta uspjele smanjiti zaostatak na samo gol (7:8).

Koka - Sesvete 28:27 Koka - Sesvete rukomet

Pet minuta kasnije rukometašice Koke preokreću susret i odlaze na dva gola razlike preko Tee Jalušić (11:9), a do poluvremena su uspjele sačuvati gol prednosti (14:13). U nastavak su odlično ušle domaće predstavnice i do 34. minute imale četiri gola prednosti (17:13) te više ni u jednom trenutku nisu dopustile Sesvećankama da izjednače rezultat.

Dolazile su na gol zaostatka gošće, ali uvijek su Kokice zabijale za sigurnih +2. U posljednjoj su minuti Sesvećanke pogodile za 28:27 što je na kraju bio i konačan rezultat.

Najraspucanija je u redovima domaćih bila Ivana Dežić s osam zabijenih golova, dok je gošće predvodila Mia Tupek s 10 zabijenih golova. Nemaju varaždinske rukometašice puno vremena za odmor jer ih nova utakmica očekuje već u srijedu, 29. rujna, kad gostuju kod zagrebačke Lokomotive.

ŽRK Koka - ŽRK Sesvete 28:27 (14:13)

ŽRK Koka

Šopar (3), Hren (4) - Jalušić 6, Perić 1, Kuzminski 2, Markulinčić, Filipović 2, Domjan 2, Car 6, Strahija, Ljubić 1, Vrabelj, Dežić 8, Laptoš

ŽRK Sesvete

Zetović (2), Beličev (7) - Lujić, Tupek 10, Bešen 6, Grlić, Janković Miloš 4, Cvitanović 2, Krezo, Brkić 3, Gavrilović, Gunjević 1, Zovko, Jurina 1, Curić

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video