Vijesti / Sport

savate klub

Fight Club Kovačić pohvaljen za iznimne uspjehe, broje više od 300 članova

Fight Club Kovačić pohvaljen za iznimne uspjehe, broje više od 300 članova
Grad Varaždin

Članovi kluba nastupili su 16. listopada 2021. godine na kupu Hrvatske za juniore i seniore te sa 6 osvojenih zlata i dva druga mjesta uvjerljivo bili najbolji klub Hrvatske.

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković u Gradskoj vijećnici primio članove Savate kluba Fight Club Kovačić. Zajedno s pročelnicom UO za društvene djelatnosti Danijelom Vusić čestitao im je na nedavno postignutim uspjesima. 

Naime, članovi kluba nastupili su 16. listopada 2021. godine na kupu Hrvatske za juniore i seniore te sa 6 osvojenih zlata i dva druga mjesta uvjerljivo bili najbolji klub Hrvatske.

Uz trenera Sinišu Kovačića i predsjednika kluba Tihomira Zebeca, prijemu su nazočili uzorni mladi sportaši Lea Paska, Emanuel Šprem, Luka Sakač i Fran Šenjug

Unatoč otežanim uvjetima treniranja zbog pandemije  članovi kluba redovno su svakodnevno trenirali i ponosno predstavili grad Varaždin na ovom važnom natjecanju.

Zamjenik Marković pohvalio je rad kluba koji broji više od 300 članova te kontinuirano radi s različitim selekcijama boraca u nekoliko borilački sportova te postiže zavidne rezultate.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video