Vijesti / Sport

BLIŽE VRHU

Kovačević nakon pobjede: Naši navijači dali su nam snage kad je bilo najteže, pošteno smo im vratili

Kovačević nakon pobjede: Naši navijači dali su nam snage kad je bilo najteže, pošteno smo im vratili
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Ovom su pobjedom varaždinski nogometaši stigli na tri boda od vrha i u potpunosti se vratili u utrku za 1. HNL. A ponosan je na to i, barem u ligi, neporaženi trener Kovačević.

Prije svega čestitke igračima jedne i druge ekipe. Posebno mojima, bilo nam je teško jer smo i mi i Rudeš imali tri utakmice ovaj tjedan. Vidjele su se pretkraj posljedice teške utakmice s prvoligašima. Tko je god došao, a hvala Bogu bilo je publike s jedne i druge strane, imao je što vidjeti, započeo je trener Varaždina Mario Kovačević nakon pobjede protiv Rudeša (2:1). 

Vezana vijest:

Varaždin - Rudeš, 2.hnl NOVE POBJEDE TRI BODA Varaždinski nogometaši spretno do tri boda: Sve je manja razlika do željenog prvog mjesta

Varaždinski nogometaši spretno su stigli do pobjede protiv konkurenta za ulazak u elitni rang hrvatskog nogometa te su sad na samo tri boda od prvog mjesta. A na tome su im zahvalni i simpatizeri.

- Naši navijači su nam dali snage kad je bilo najteže. Vratili smo im na pošten način i dali zadnji atom snage. Imali smo milijun problema. Posavec i Teklić nisu mogli igrati koji su možda trenutno u najboljoj formi, Postonjski je igrao poluozlijeđen, stvarno smo dali zadnji atom snage - objasnio je popularni 'Kova' pa nastavio:

- Utakmica je bila dobra, puna tempa, puna faulova. Na kraju smo zasluženo pobijedili iako smo teško živjeli na 1-1. Izmjene su dobro reagirale i zasluženo smo zabili drugi gol. 

U sljedećem kolu NK Varaždin ide u goste zagrebačkom Jarunu. Utakmica je na rasporedu u subotu, 6. studenog, s početkom u 14 sati.

- Nadam se da ćemo i poslije Jaruna ovako pričati. Čeka nas odličan protivnik, dobro balansirana kao i Rudeš. Dobro ćemo se odmoriti i pripremiti za subotnju utakmicu. Tekla se vraća, vjerujem da će moći i Posavec, a da će Postonjski biti zdrav. Nadam se dobroj utakmici, a ako budemo takvi, rezultat će biti dobar - zaključio je trener Varaždina.

Podsjetimo, ovom su pobjedom izabranici Marija Kovačevića došli na 17 bodova nakon 11 utakmica te se trenutno nalaze na 5. mjestu. Prvoplasirani BSK ima samo tri boda više (20).

Najnovije

Reci što misliš!