Vijesti / Sport

SLIJEDI JARUN

Varaždin protiv još jednog zagrebačkog kvarta: 'Postonjskog nema mjesec dana, drugi se moraju dokazati'

Varaždin protiv još jednog zagrebačkog kvarta: 'Postonjskog nema mjesec dana, drugi se moraju dokazati'
Marko Prpic/Pixsell

Kovačevićevi izabranici žele nastaviti niz bez poraza u 2. HNL, a sad ih čeka Jarun na terenu na kojem se Varaždin prije nije dobro snalazio.

Bilo nam je bitno da pobijedimo Rudeš, ali dosta skupo smo je platili. Pokazalo se da je Postonjski ozbiljnije povrijeđen i da ga sigurno neće biti mjesec dana. To je naš kapetan i vođa te će nam nedostajati, ali sigurno ima 'rezerve' i u našim drugim igračima. Budemo nešto izmislili da i tamo budemo dobri, očekujem više od nekih igrača koji dosad nisu dobili priliku, a vjerujem da će je sad iskoristiti, započeo je prije utakmice protiv Jaruna trener Varaždina Mario Kovačević

Varaždinski je drugoligaš u prošlom kolu na domaćem terenu s 2-1 (1-0) bio bolji od Rudeša, a sad im slijedi borba s još jednim zagrebačkim kvartom, ali ovaj put na njihovom terenu. Odnosno, na terenu Kustošije gdje Jarun igra svoje domaće utakmice. 

- Znam dosta o njima. Ove su godine ušli u drugu ligu i nose taj elan, a nakon 11 kola su u vrhu tablice i sigurno su kvalitetni. Nema puno pametovanja. Posebno su opasni doma, iako su imali jedan kiks protiv Zmijavaca. Čvrsti su, okomiti i jednostavni, dali su 20 golova više od nas. Ne smijemo puno griješiti, a vjerujem da ćemo se nametnut i iskoristiti prilike - rekao je Kovačević

Morat će trener varaždinske momčadi opet malo promiješati stvari nakon što se ozlijedio kapetan, a Karlo Lusavec koji je također igrao zadnjeg veznog protiv Rudeša dobio je treći žuti karton. Pitanje je hoće li se Ivan Posavec uspjeti oporaviti do susreta, ali se zato protiv trećeplasirane momčadi lige vraća Tonio Teklić.

- Prilagodbe i nije trebalo puno jer sam bio ovdje, ekipa me vrhunski prihvatila kao i prvi put pa je sve bilo lakše uz njih. Na terenu uvijek dajem sve od sebe, nekog sam stava da uvijek može bolje, ali kad daš sve od sebe - nitko ti neće zamjeriti ništa - rekao je igrač Hajduka na posudbi pa zaključio: 

- Mi ne trebamo puno gledati protivnike nego kretati od sebe .Tablica govori dosta o njima, mi imamo par nedostataka, ali koga nema bez njega se mora i može. 

Utakmica 12. kola 2. HNL između Jaruna i Varaždina na rasporedu je u subotu, 6. studenog, s početkom u 13 sati i 30 minuta na stadionu Kustošije u Zagrebu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video