Vijesti / Sport

Hrvatski paraplivački savez

Varaždinske 'Vidre' Ema Cesar i Sabina Kušter sudjelovale na pripremama reprezentacije

Varaždinske 'Vidre' Ema Cesar i Sabina Kušter sudjelovale na pripremama reprezentacije
PK Vidra

Pripreme paraplivačke juniorske i seniorske reprezentacije.

Hrvatski paraplivački savez od 2. do 7. studenog na bazenima Vukovar u Vukovaru organizirao je 3. plivačke pripreme za juniore i seniore paraplivačke hrvatske reprezentacije.

Na pripremama su sudjelovali osam juniora/ka i sedam seniora/ka paraplivačkih reprezentativaca, osam plivačica i sedam plivača; Vita Jeričević, Karla Pavlović, Marija Badrov, Josip Starčić, Juraj Hanžek, sudionik europskog prvenstva u Portugalu Karlo Knežević te paraolimpijci koji su nastupili na prethodno održanim paraolipijskim igrama u Tokyu Paula Novina i Tomi Brajša iz PK Natator iz Zagreba, Ana Marija Kovač i Toni Šimunić iz PK Cibalie iz Vinkovaca; Leona Jeleč iz PKOSI Marsonia iz Slavonskog Broda, Toni Matijašević i sudionik europskog prvenstva u Portugalu Leo Renić iz PK Cipal iz Splita, Ema Cesar i Sabina Kušter iz PK Vidra iz Varaždina.

Pripreme su uz pomoć trenerice Marine Zulumović iz PK Cibalac Vinkovci, Višnje Bunić iz PK Vidra Varaždin, trenera Davora Lulića iz PK Marsonia Slavonski Brod vodili trenerica Barbara Kalačin iz PK Cipal Split, trenerica Mihaela Kiš i trener Ivan Perzel iz PK Natator Zagreb uz supervizor paraplivačkog izbornika Igora Berislavića iz PK Dubrava Zagreb.

Hrvatska paraplivačka reprezentacija uz odličnu fizičku pripremu plivača za nastup na međunarodnom paraplivačkom natjecanju Dubrava Open koju reprezentaciju 4. - 5. prosinca očekuje u Zagrebu, educirala je trenere reprezentacije kako bi što kvaltetnije i uspješnije trenirali paraplivače u svojim sredinama.

PK Vidra Varaždin posebno je ponosan na Varaždinske Vidre reprezentativke Emu Cesar i Sabinu Kušter te trenericu Višnju Bunić.

Najnovije

Reci što misliš!