Vijesti / Sport

BLIZU, A DALEKO

REMI Kokice izgubile dva gola prednosti u posljednje dvije minute i uzele bod na gostovanju

REMI Kokice izgubile dva gola prednosti u posljednje dvije minute i uzele bod na gostovanju
Siniša Sović / FOTO AGENCIJA SJEVER

Izabranice Zorana Jeftića imale su dva boda u rukama, ali nisu uspjele prelomiti utakmicu pa je završilo neriješeno (32:32). Na kraju se kući iz Umaga vraćaju s bodom.

Teška je utakmica bila pred varaždinskim rukometašicama, a nakon dvije pobjede, Kokice su na gostovanju u Umagu došle do boda (32:32). Imale su priliku izabranice Zorana Jeftića uzeti i puni plijen, ali pred sam kraj nisu uspjele obraniti prednost od dva gola.

Sve je krenulo dobro, uspjele su Kokice u 9. minuti doći na dva gola prednosti (7:5), a nakon toga su se domaće rukometašice borile ostatak poluvremena i pokušale smanjiti zaostatak. U 19. minuti imale su gošće četiri gola prednosti (13:9), ali do poluvremena su rukometašice Umaga došle na dva gola zaostatka (18:16).

U nastavku se prednost gostujuće ekipe polako topila, a Umag je izjednačio u 46. minuti (24:24). No, Koka je cijelo vrijeme imala gol prednosti, a u 54. minuti odlaze i na +2 (29:27), a s istom prednosti ulaze u posljednje dvije minute (32:30).

No, Nikolina Miočinović iz domaćih redova tad preuzima stvar u svoje ruke i s dva gola postavlja konačnih 32:32. Najbolja je u redovima Umaga bila upravo spomenuta Miočinović s devet zabijenih golova, a gošće je predvodila Ivana Dežić s velikih 14 golova.

Sljedeći je susret na rasporedu u subotu, 13. studenog, s početkom u 18 sati na domaćem terenu protiv Dalmatinke.

ŽRK Umag - ŽRK Koka 32:32 (16:18)

ŽRK Umag

Blašković (4), Sladić - Kernjus, Hrelja, Miočinović 9, Jajčević 8, Pavković 2, Borizovska 6, Sablić, Trento, Grbavčević, Vrančić, Kremer, Gombar, Barišić 6, Krivokapić 1

ŽRK Koka

Hren (2), Šopar (5) - Jalušić 4, Perić 2, Kuzminski 3, Markulinčić, Bešenić, Domjan 2, Koščak, Car 2, Strahija, Ljubić 3, Smiljčić 2, Dežić 14, Laptoš

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video