Vijesti / Sport

NOVA DVA BODA

POBJEDA Kokice slavile na domaćem parketu: Nije ih koštala 'crna rupa' u posljednjoj četvrtini

POBJEDA Kokice slavile na domaćem parketu: Nije ih koštala 'crna rupa' u posljednjoj četvrtini
Siniša Sović / FOTO AGENCIJA SJEVER

Izabranice Zorana Jeftića napravile su veliku seriju u osam minuta u prvom poluvremenu i stvorile dovoljnu prednost za slavlje na kraju susreta iako su u posljednjih 15 minuta zabile tek dva gola. No, najbitnija je pobjeda.

Nakon teškog remija u Umagu (32:32), rukometašice Koke su na domaćem parketu pobijedile ekipu Dalmatinke (27:23)! Izabranice Zorana Jeftića autoritativno su se postavile u svom gradu i četvrto kolo zaredom uzele bodove.

Od starta se igralo 'gol za gol' sve do 16. minute kad domaće rukometašice zabijaju dva gola zaredom i odlaze na 9:7. Bilo je 'tvrdo', a onda se utakmica prelomila od 22. do 30. minute kad su Kokice serijom 6:0 napravile veliki korak prema pobjedi (16:9). 

Na odmoru su imale šest golova prednosti (16:10) što je bio veliki zalog za nastavak utakmice. Nisu dale gošćama da dođu do izražaja ni u nastavku te do 45. minute imaju devet golova prednosti (25:16), a posljednjih 15 minuta nije bilo za pohvalu.

Vjerojatno je došlo do opuštanja kod varaždinskih rukometašica jer su u posljednjih 15 minuta zabile tek dva gola, ali bilo je to dovoljno da na kraju slave 27:23. Sad im slijedi tjedan dana odmora pa gostovanje kod ekipe Zeline.

Najbolja je u domaćim redovima bila Ivana Dežić s 11 zabijenih golova, dok je kod gošći najraspucanija bila Renata Vladimir sa sedam zabijenih golova.

ŽRK Koka - ŽRK Dalmatinka 27:23 (16:10)

ŽRK Koka

Šopar (10), Hren - Jalušić 4, Perić 1, Kuzminski 2, Markulinčić 3, Bešenić, Domjan 1, Košćak, Car 1, Strahija, Ljubić 3, Smiljčić 1, Vrabelj, Dežić 11, Laptoš

ŽRK Dalmatinka

Jurina, Jelčić (7) - Domić, Gustin, Galov, Lovrić, Jarak 2, Vladimir 7, Zelić 2, Bule 4, M. Žderić 1, Marić 4, Oršulić 1, I. Žderić, Čupić, Krilić 2 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video