Vijesti / Sport

DOLAZE SESVETE

OPET 2. HNL Varaždinski nogometaši na bivšeg trenera: 'Imamo navijače koji razumiju nogomet, neka dođu'

OPET 2. HNL Varaždinski nogometaši na bivšeg trenera: 'Imamo navijače koji razumiju nogomet, neka dođu'
Marko Prpic/Pixsell

Nakon reprezentativne stanke, nogometašima Varaždina slijedi utakmica protiv Sesveta i dobro im poznatog Branka Karačića.

Stanka nam je možda došla u nezgodnom trenutku jer smo imali dvije vezane pobjede, ali poslije Jaruna smo se dobro odmorili i mislim da smo jako dobro trenirali. Sad imamo tri utakmice u kojima moramo biti fizički moćni, dobro nam je došla i utakmica protiv Aluminija bez obzira na poraz (3-2), dosta igrača je dobilo priliku i mnogo stvari sam vidio, započeo je trener Varaždina Mario Kovačević ususret nastavku sezone.

Nakon reprezentativne stanke varaždinske nogometaše čeka utakmica protiv Sesveta na čijoj je klupi Varaždincima dobro poznati Branko Karačić. Stanje u momčadi i dalje je šaroliko.

- Što se tiče bolesti i ozljeda, ne možemo računati na Posavca, Elezija i Kovačića, a vidjet ćemo hoće si se Igor Postonjski oporaviti do utakmice protiv Sesveta, a Lusavec i Belcar su bolesni i pitanje je hoće li moći igrati - rekao je Kovačević.

Upravo protiv Sesvećana je na klupi NK Varaždina po drugi puta 'debitirao' Kovačević, a sad im slijedi i prvi ligaški susret ove sezone.

- Pobijedili smo ih u Kupu nakon produžetaka (3-2), nakon ljeta su slagani da se bore za prvo mjesto. Dižu se dolaskom kolege Karačića, više su bodova osvojili u gostima nego doma. Čeka nas teka utakmica, a ako želimo gore, moramo pobijediti ekipu koja se došla nadigravati. Moramo pokazati kvalitetu, želja mi je da samo budemo još bolji - rekao je popularni 'Kova' pa pozvao gledatelje da dođu na susret:

- Imamo navijače koji razumiju nogomet, to stalno govorim. Siguran sam ih da će doći puno da se opet na kraju zajedno veselimo - zaključio je.

Utakmica 13. kola 1. HNL između Varaždina Sesveta na rasporedu je u subotu, 20. studenog, s početkom u 17 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video