Vijesti / Sport

REPREZENTATIVKA SELI U ZAGREB

RUKOMETNI TRANSFER Ivana Dežić prelazi iz Koke u Lokomotivu, na proljeće će igrati Europsku ligu

RUKOMETNI TRANSFER Ivana Dežić prelazi iz Koke u Lokomotivu, na proljeće će igrati Europsku ligu
Luka Stanzl/PIXSELL

Odlična vanjska igračica Koke, reprezentativka Ivana Dežić potpisala je za zagrebačku Lokomotivu, kojoj se priključuje nakon Svjetskog prvenstva u Španjolskoj te će na proljeće igrati Europsku ligu

Nabolja rukometašica Koke Ivana Dežić potpisala je u ponedjeljak za zagrebačku Lokomotivu.

Ludbrežanka Ivana Dežić karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Lokomotivi. Nekoliko tjedana Ivana je 'vagala', razmišljala, i na kraju prelomila. U ponedjeljak je potpisala ugovor za slavni zagrebački klub.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ukazala mi se ta velika šansa, i odlučila sam okušati se. Očekujem daljnji rukometni napredak, Lokomotivu čeka i Europa na proljeće, što mi je veliki izazov i prigoda da se pokažem.

Ivanu čekaju pripreme za Svjetsko prvenstvo, koje počinju danas. Ako sve bude u redu, Dežić bi s 'repkom' trebala od 1. prosinca trebala nastupati u Španjolskoj.

- Nadam se da će sve biti u redu, da će i to proći dobro, veselim se tome. Nakon svjetskoga bi se trebala priključiti novom klubu od siječnja, na pripremama za drugi dio sezone. Ako i malo dalje pogledam, vidim da imamo i Olimpijske igre 2024., pa imamo šanse za jedan lijepi ciklus i par odličih rukometnih godina – ističe Dežić.

Ivana će privremeno 'zamrznuti' i novinarsku karijeru, kojom se vrlo uspješno paralelno bavila te će preseliti u Zagreb i prionuti ponovno punom profesionalnom režimu.

O Koki, svojem klubu, samo riječi pohvale.

- Sve najbolje mojima u Koki, bili su i više nego korektni, a pogotovo dok sam bila ozlijeđena prošle godine. Puno hvala Upravi kluba i treneru Jefiću da me vratio u formu. Želim im puno sreće u nastavku sezone – zaključila je hrvatska rukometna reprezentativka, i naša kolegica novinarka Ivana Dežić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video