Vijesti / Sport

NOGOMET

VARTEKS GOSTUJE U LUDBREGU Kukec: 'Nemamo pravo na još jedan podbačaj'

VARTEKS GOSTUJE U LUDBREGU Kukec: 'Nemamo pravo na još jedan podbačaj'
NK Varteks

Utakmica se igra u subotu.

Kapetan Varteksa Fran Kukec najavio je susret protiv Podravine koji se igra ove subote, 27. studenog, od 13:30 sati u Ludbregu. Ujedno je to nadoknada susreta koji se trebao odigrati u 13. kolu 3.HNL, ali je zbog izolacije igrača Podravine tada odgođen. 

Prvotno se osvrnuo na cijelu polusezonu koja je počela krajem kolovoza. 

- U prvenstvo smo startali dobro, bili smo pri vrhu, teško smo gubili bodove no onda smo nestali. Sigurno je da su veliki utjecaj na rezultat imale brojne izolacije suigrača, pozitivni nalazi, ozljede, kartoni no smatram da nam se nije smio dogoditi baš takav pad u formi. Osobno sam razočaran s trenutnim stanjem na tablici i kao kapetan preuzimam odgovornost ispred cijele ekipe. Moje mišljenje je da smo podbacili u ovoj polusezoni - kazao je Kukec. 

Naglasio je da je posljednja utakmica ove godine pred igračima te da se nakon treba sve analizirati, donijeti zaključke kako bi se to ispravilo i na proljeće vratilo na pravi put. 

- U subotu nas čeka Podravina u Ludbregu, ponovno nećemo biti kompletni jer Tomašković ima tri žuta, Režić je ozlijeđen, a Leon Benko još se oporavlja od bolesti. Nije idealno, ali nemamo pravo na još jedan podbačaj. U subotu u Ludbreg idemo po pozitivan rezultat jer nakon katastrofalne utakmice protiv Virovitice moramo se iskupiti - istaknuo je kapetan. 

- Ekipu Podravine znamo jako dobro, isto su imali oscilacija u prvenstvu kao i mi, također su ih pratili pehovi kroz sezonu no pobjedom kod Ždralova sigurno im je samopouzdanje na visokom nivou i u subotu nas čeka jako teško iskušenje - zaključio je Kukec. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video