Vijesti / Sport

NOGOMET

Poraz Varteksa kod Podravine, presudili mu Golubar i Santos

Poraz Varteksa kod Podravine, presudili mu Golubar i Santos
NK Varteks

Varteks je jesenski dio sezone završio na osmom mjestu.

NK Varteks nije došao do bodova u posljednjoj utakmici ove polusezone. Podravina je pobijedila rezultatom 4:1. Zaostala je to utakmica 13. kola koja se nije odigrala prije nekoliko tjedana zbog tadašnje samoizolacije nogometaša ludbreškog kluba.

Varteks je započeo susret s Jovanom na vratima. Ispred njega bili su Radić, Dvanajščak, Lukan, Kukec (kapetan), Kos, Bebek, Malarić, Rožmarić, Benko M. i Jazbec.

Trener Orehovec imao je samo na raspolaganju još samo dva igrača na klupi – šesnaestogodišnjeg Lukačića i Lovru Vitkovića te vratara Kanižaja.

Varteks je prvi gol primio na samoj kraju prvog dijela. Za 1:0 domaćina zabio je Santos Oliveira, a odmah početkom drugog Golubar iz penala povećava na 2:0. Podravina u sljedećih dvadesetak minuta još dva puta trese mrežu – isti igrači koji su već zabili pogađaju u 63. (Golubar - još jedan jedanaesterac) i 77. minuti (Santos).

Počasni pogodak za Bumbare postiže 17-godišnji Fran Rožmarić, a i većinu današnje ekipe činili su juniori zbog ozljeda, kartonirani igrača i rekonvalescenata.

Varteks je jesenski dio sezone završio na osmom mjestu 3.HNL Sjever (nakon 14 odigranih kola) s 15 osvojenih bodova.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video