Vijesti / Sport

BOKS

Tajana Koščak i Leo Cvitanović nastupili na međunarodnom boksačkom turniru

Tajana Koščak i Leo Cvitanović nastupili na međunarodnom boksačkom turniru
Boksački klub Omega Varaždin

Boksački klub Omega Varaždin...

Od 2. do 4. prosinca u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održan je 3. međunarodni turnir Grand Prix Zagreb. Na njemu su nastupili i članovi Boksačkog kluba Omega Varaždin.

Ugledni boksački turnir, koji ima važno mjesto u kalendaru Europske boksačke konfederacije EUBC-a pruži,o je u tri dana odlične, uzbudljive mečeve i opravdao ugledni međunarodni status. Iz Boksačkog kluba Omega Varaždin nastupilo je dvoje natjecatelja - Tajana Koščak u ženskoj konkurenciji do 52 kilograma te Patrik Grđan u kategoriji seniora do 75 kilograma. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tajana je zauzela treće mjesto u izvrsnim borbama protiv poljakinje Angelica Krysztoforska te Nine Radovanović iz Srbije i osvojila novčanu nagradu turnira. 

Patrik je u odličnoj borbi protiv iskusnog Lea Cvitanovića iz BiH zauzeo peto mjesto u ukupnom poretku turnira. 

- Ovo je bila izvrsna prilika za naše borce da se okušaju na međunarodnoj boksačkoj sceni te da osjete i dožive snažnu konkurenciju koja ih očekuje na budućim međunarodnim turnirima. Čestitke našim borcima, njihovim protivnicima, Hrvatskom boksačkom savezu i predsjedniku Boni Bošnjaku na izvrsnoj organizaciji turnira - poruka je iz kluba.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video