Vijesti / Sport

NAŠA REPREZENTATIVKA U SAMOIZOLACIJI

Ivana Dežić: Cure su bile odlične, sutra protiv Španjolske su šanse male, ali treba se boriti

Ivana Dežić: Cure su bile odlične, sutra protiv Španjolske su šanse male, ali treba se boriti
Luka Stanzl/PIXSELL

Naša reprezentativka reprezentativne nastupe prati iz hotelske sobe, ali osjeća se dobro, ima blage simptome, i prati i bodri svoje kolegice iz 'repke'.

Ivana Dežić baš nema sreće, nakon što je radi ozljede koljena propustila Euro na kojem se reprezentacija okitila broncom, sada je nakon dobrog starta na Svjetskome i pet golova Paragvaju, na COVID testu bila pozitivna te umjesto sa svojim kolegicama n parketu, nastupe promatra prikovana uz krevet u hotelskoj sobi.

- A dobro, što je tu je, nadam se da će brzo proći. Imam neke simptome, nekak okus i miris, ali nešto poput teže prehlade. Nemam temperaturu, tako da je ok – ističe Ivana Dežić.

Nažalost, ekipa se preslila u drugu grupu, a ona je, zajedno s dvije kolegice iz 'repke', Ćamilom Mičijević i Dorom Krsnik, svaka u svojoj sobi, ostala u hotelu u drugom gradu.

- Da, to je najgore od svega, odsječeni smo od svijeta, obilazi nas tu lokalni doktor, stvarno se trudi, ali je organizacija svega bila pomalo kaotična, što su već pričali. Totalno su bili nespremni, nismo do zadnjega znali ništa, čekali smo rezultate testa jedan cijeli dan, do pred utakmicu. A eto, i sada moramo biti 10 dana u izolaciji – ističe Ivana Dežić.

Situacija nije bajna, same su u hotelu, a ako Hrvatska ispadne u ovom krugu, tri rukometašice će i nakon svojih kolegica stići u Hrvatsku. Ipak, raduje ju da su se kolegice iz repke sjajno borile, i pobijedile Argentinu.

- Sve pohvale curama, stvarno se reprezentacija našla u velikim problemima, čestitke i curama koje su skoro ravno s aviona išle igrati tekmu. Borile su se odlično, i nagradilo ih je – ističe desna vanjska igračica, donedavno Koke, od siječnja članica Lokomotive.

Šanse za prolaz grupe su minimalne, Hrvatska bi morala napraviti čudo i pobijediti Španjolsku, domaćina, a potom i Austriju.

- A dobro, šanse su stvarno male, ali to je možda i prigoda. Španjolska je veliki favorit, ali nemamo što izgubiti, treba se boriti do zadnjeg atoma snage. No, s obzirom na okolnosti, sve ovo je već sad odličan uspjeh – ističe Dežić te nastavlja.

- Držimo im svi palčeve, naranvo da bi voljela da mogu pomoći na parketu, ali bodrit ćemo ih do kraja – ističe Ivana Dežić.

 Utakmica Španjolska – Hrvatska igra se u 20:30 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video