Vijesti / Sport

TRADICIJA DUŽA OD 50 GODINA

VELIKA FOTOGALERIJA U revijalnoj utakmici Mladi nadigrali Stare za kraj godine

VELIKA FOTOGALERIJA U revijalnoj utakmici Mladi nadigrali Stare za kraj godine
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Mladi su ipak prevagnuli, a uz osmijehe i zagrljaje, druženje se nastavilo na 'trećem poluvremenu'.

Već po tradiciji na stadionu u Zagrebačkoj kalendarska godina se završava utakmicom Stari – Mladi.

Utakmica Starih i Mladih na stadionu za kraj 2021.

Sjajna je to tradicija koja je započela još u šezdesetim godinama, a i ove sezone snage su odmjerili članovi aktualne garniture NK Varaždina, pod imenom Mladi i Stari koju su sačinjavali nekadašnji igrači kluba.

Mladi su slavili rezultatom 6:2, a za Mlade su golove postigli Stolnik (3), Kanceljak (2) te Vuk jedan, dok su za stare strijelci bili Nikola Tkalčić i Danijel Štefulj.

- Ovo je krasna tradicija, evo potrudili smo se i ove godine okončati sezonu, stiglo je dosta naših bivših igrača, nažalost neki su i ozljeđeni pa ne mogu nastupiti. Nije to bitno, odlično da smo se okupili svi, što je i najvažnije. Treće poluvrijeme je najvažnije, ova tradiciju ćemo uvijek njegovati – istaknuo je Nikola Šafarić.

Stigao je i Nikola Pokrivač, nakon podosta godina.

- Žao mi je što nisam često dolazio, ali evo nakon dosta vremena sam tu, zdravlje je sve u redu, konačno mogu igrati ovu utakmicu. Ovo je lijepa tradicija, prijateljska je utakmica, ali dat ćemo sve od sebe, no najvažnije je da ne bude ozljeda – istaknuo je Pokrivač.

Susret je igran na pomoćnom terenu, ozljeda nije bilo, a bio je i solidan ritam utakmice. Mladi su ipak prevagnuli, a nakon 2x30 minuta, uz osmijehe i zagrljaje, druženje se nastavilo.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video