Vijesti / Sport

snježna kraljica

SLALOM NA SLJEMENU Istok Rodeš danas vozi prvu utrku nakon više od 9 mjeseci

SLALOM NA SLJEMENU Istok Rodeš danas vozi prvu utrku nakon više od 9 mjeseci
Slavko Midzor/Pixsell

Prva vožnja počinje u 15.30 sati.

Uvjeti na Sljemenu su teški. Bilo je vidljivo to u jučerašnjoj ženskoj vožnji slaloma gdje je Slovakinja Vlhova odnijela pobjedu, a sjajan rezultat za hrvatsko skijanje napravila je Leona Popović s osvojenim sedmim mjestom.

Vezana vijest:

istok rodeš povratak nakon ozljede Rodeš pred sljemensku utrku: 'Bio sam doma u Varaždinu i spakirao stvari do Schladminga'

Danas je od 15:30 sati na redu prva vožnja slaloma za muškarce, a šestorica naših skijaša naći će se na startu sljemenske utrke. 

Velika vijest je i povratak redovnog hrvatskog reprezentativca Istoka Rodeša koji se vraća nakon duge ozljede. On je posljednji nastup odradio u ožujku 2021. godine u Kranjskoj Gori te od tada traju problemi s ozljedom lakta. 

Iako je glavna hrvatska nada Filip Zubčić koji je u dobroj formi, oči Varaždinaca bit će uprte u Rodeša. Prije utrke rekao je da lakat nije na sto posto, ali na treninzima izgleda iznenađujuće dobro te vjeruje da može izvući najbolje iz sebe. 

Zubčić starta sa 16. mjesta, Vidović je 23., dok će Rodeš na stazu krenuti kao 32. Od ostalih hrvatskih skijaša nakon 30. mjesta tu su Kolega, Ljutić i Nikić

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video