Vijesti / Sport

PRIPREME Varaždinski drugoligaš objavio plan utakmica: Gostuju na Poljudu, 'generalka' protiv Međimurja

PRIPREME Varaždinski drugoligaš objavio plan utakmica: Gostuju na Poljudu, 'generalka' protiv Međimurja
Foto agencija Sjever/Siniša Sović

Ususret nastavku natjecanja u 2. HNL, NK Varaždin ima u planu osam prijateljskih utakmica prije povratka ligaškom natjecanju i domaćoj utakmici protiv konkurenta za ulazak u elitni rang hrvatskog nogometa - Orijenta 1919.

Izabranici Marija Kovačevića odradit će temeljni dio priprema na Čiovu, a prve će utakmice odigrati od kuće. Tako su iz varaždinskog drugoligaša objavili plan pripremnih susreta, a do nastavka prvenstva koje je na rasporedu 12. veljače, u planu im je odigrati, barem zasad, devet prijateljskih susreta.

Tako im prvo slijedi utakmica protiv slovenskog Celja na domaćem terenu 16. siječnja, nakon toga će ugostiti trećeligaša Mladost iz Ždralova 19. siječnja, a 22. siječnja u goste stiže i Hrvatski dragovoljac

Nakon toga odlaze na Čiovo, a na tom ih području čekaju prijateljske utakmice kod splitskog Hajduka 25. siječnja, zatim dan kasnije igraju protiv Splita, 28. siječnja protiv Zagore iz Unešića, a 29. siječnja protiv Uranije iz Baške Vode. 'Generalka' je na rasporedu 5. veljače protiv Međimurja kod kuće.

Bit će to prilika za varaždinski stručni stožer da od 35 igrača s kojima su krenuli na pripreme iskristaliziraju one koji će biti temelj u pohodu na povratak u elitni rang hrvatskog nogometa.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video