Vijesti / Sport

DO KRAJA SEZONE

POJAČANJE Trebao je biti novi Dinamov 'plavi 9', a Fran Brodić sad je stigao na posudbu u Varaždin

POJAČANJE Trebao je biti novi Dinamov 'plavi 9', a Fran Brodić sad je stigao na posudbu u Varaždin
Željko Hladika/PIXSELL

Nogometaši Varaždina uskoro idu na Čiovo, a tamo će s njima temeljni dio priprema za nastavak sezone odraditi nogometaš Gorice Fran Brodić (25) koji je stigao na posudbu.

Nastavak sezone u 2. HNL sve je bliže, a samim time i prva utakmica NK Varaždina protiv vodećeg Orijenta 1919. No, do tad drugoligaši moraju još odraditi temeljni dio priprema, a varaždinski drugoligaš put Čiova ide s novim članom.

Riječ je o nogometašu prvoligaša Gorice, Franu Brodiću (25) koji igra na poziciji napadača. U dresu Gorice je odigrao 10 utakmica u kojima je zabio jedan gol i ima jednu asistenciju, a u Varaždinu vidi priliku za napredak.

Podsjetimo, Fran Brodić bio je jedan od najtalentiranijih nogometaša u Hrvatskoj te su mnogi u njemu vidjeli novu plavu 'devetku', ali s 18 godina otišao je iz Dinama put belgijskog Club Bruggea i nakon toga u Belgiji još nosio dres Royal Antwerpa i KSV Roeselarea.

U Italiji je igrao za Cataniju i Reggianu, zatim se vratio u Kustošiju gdje je podsjetio na 'stare' dane pa je otišao u Goricu, a sad stiže u Varaždin na posudbu do kraja sezone gdje će se pokušati nametnuti treneru Mariju Kovačeviću i pomoći u borbi za naslov prvaka i povratak u elitni rang hrvatskog nogometa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video