Vijesti / Sport

'NOVA' EKIPA

PORAZ Kokice na startu u polusezonu izgubile kod susjeda: Rukometašice Zrinskog slavile kod kuće

PORAZ Kokice na startu u polusezonu izgubile kod susjeda: Rukometašice Zrinskog slavile kod kuće
Siniša Sović / FOTO AGENCIJA SJEVER

Izabranice Zorana Jeftića u ligaškom su ogledu protiv susjeda iz Čakovca izgubile 28-24, a priliku za revanš imat će u Kupu.

Sve je krenulo dobro, ali nije tako završilo za rukometašice Koke na otvaranju nastavka ligaške sezone. U gostima kod rukometašica Zrinskog izgubile su 28:24 (15:13) u prvoj službenoj utakmici bez sad već bivših nositeljica igre, Lene Ljubić Ivane Dežić.

Nakon 11 minuta imale su izabranice Zorana Jeftića tri gola prednosti (6:3), a održavale su prednost sve do 24. minute (11:8), a onda su kola krenula nizbrdo. Do poluvremena su žestoku inicijativu preuzele Čakovčanke i u posljednjoj minuti preokrenule te povećale prednost na 15:13 do odmora.

U nastavku do 37. minute odlaze domaće rukometašice na +4 (19:15), a do kraja je to bila nedostižna prednost za Kokice. Povećavale su Zrinskice i na +5, gošće smanjivale, a na kraju je bilo 28:24 za Čakovčanke.

Najbolja je u redovima domaćih rukometašica bila Lea Vukojević s devet zabijenih golova, dok je Koku predvodila Tea Jalušić sa sedam golova. 

Varaždinske rukometašice priliku za svojevrsni revanš imat će u osmini finala Kupa.

ŽRK Zrinski - ŽRK Koka 28:24 (15:13)

ŽRK Zrinski

Kozjak (13), Ugrin - Car D., Balent 3, Balaško, Balić 1, Resman 5, Bartolić, Krizmanić 2, Blagus, Siročić, Vukojević 9, Vuljak 7, Zanjko, Džono 2

ŽRK Koka

Šopar (5), Hren (6) - Jalušić 7, Radek, Perić 4, Kuzminski 3, Markulinčić, Bešenić, Košćak, Car E. 5, Strahija 2, Zeba 2, Vrabelj, Vukešin, Laptoš, Židek 1

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video