Vijesti / Sport

utrka ulicama grada

U subotu na Kapucinskom trgu u Varaždinu starta 3. humanitarna utrka grada anđela

U subotu na Kapucinskom trgu u Varaždinu starta 3. humanitarna utrka grada anđela
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Posljednji poziv!

U subotu, 14. svibnja, Varaždinom će se ponovo trčati s humanitarnim ciljem na umu. Sva prikupljena sredstva u 3. humanitarnoj utrci grada anđela idu za varaždinski Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“.

Ulicama centra grada Varaždina utrka će se održati sa startom u 11 sati na Kapucinskom trgu. Još uvijek se možete prijaviti na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1660 gdje možete pronaći prijavni obrazac i ispuniti ga.

Prijava je pravovaljana po uplati startnine od 70 kuna, a po želji je moguće uplatiti i više. Možete trčati ili hodati na stazi duljine 4,8 kilometara.

Humanitarnu utrku grada anđela organiziraju idejni začetnik Damir Habijan, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, Sportski klub SRD 315 Sjeverozapad i Funkcionalni centar Active Vita, uz podršku Grada Varaždina.

Svakako treba dodati da će na svaku uplatu kotizacije fizičkih osoba, varaždinska tvornica PVC i ALU stolarije MARLEX uplatiti jednaki iznos za humanitarnu svrhu utrke.

U bogatom startnom paketu su: startni broj, čip za elektronsko mjerenje vremena, buff utrke, unikatna finišerska medalja te proizvodi sponzora. Po završetku utrku za sve sudionike osiguran je grah i druženje uz D.J.-a.

Startni paketi mogu se preuzeti u četvrtak između 10 i 20 sati u sportskoj trgovini Decathlon Varaždin (Gospodarska ulica 39), u petak između 16 i 20 sati u teretani Funkcionalni Centar Active Vita (sportska dvorana, Graberje 31) te u subotu, na dan utrke, između 9 i 10.30 sati na Kapucinskom trgu.

Iako se radi o utrci humanitarnog karaktera i naglasak je na pomoći, osigurane su bogate nagrade sponzora za najbrže u muškoj i ženskoj kategoriji.

Organizatori na podršci i pomoći zahvaljuju Gradu Varaždinu, Gradskoj tržnici, Marlexu, restoranu Angelus, Bomark Paku, Stotinka.hr, PU varaždinskoj i Postaji prometne policije Varaždin, DVD-u Biškupec, Čistoći i Udruzi veterana 7. gardijska brigada PUMA, kao i onima koji su osigurali nagrade i poklone za sudionike: Biovitalis, Vindija, Decathlon, restorani Varaždinbreg i Palatin, Vinarija Mežnarić, Poliklinika Cerebellum, Caffe bar Medina škrinja i My Way te Cvjećarna Letizija. Velika zahvala ide i volonterima iz SRD 315 Sjeverozapad, Active Vita i TK Marathon 95.                                                            

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.