Vijesti / Sport

grad varaždin

EKSTRA VELIKA FOTOGALERIJA Rekordna Utrka grada anđela, najbrži bili Simona Jambrošić i Antonio Gložinić

EKSTRA VELIKA FOTOGALERIJA Rekordna Utrka grada anđela, najbrži bili Simona Jambrošić i Antonio Gložinić

Prikupljeno je više od 35 tisuća kuna za Utočište za žrtve obiteljskog nasilja Sveti Nikola.

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u subotu su uz brojne sugrađane prisustvovali 3. humanitarnoj utrci grada anđela koja se održala u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Sportskog kluba SRD 315 Sjeverozapad i Funkcionalnog centra Active Vita, uz podršku Grada Varaždina.

>>> POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE - OVDJE!!!

>>> POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE DRUGI DIO - OVDJE!!!

Utrka je okupila najveći broj sudionika do sad, a sav prikupljen iznos, više od 35 tisuća kuna namijenjen je Utočištu za žrtve obiteljskog nasilja Sveti Nikola. Iznos će se udvostručiti zahvaljujući donaciji varaždinske tvrtke Marlex.

- Ovdje je danas puno sportaša i rekreativaca, odaziv na utrku je odličan, ali još je važniji humanitarni karakter utrke. Ukupno je bilo 517 prijava, a sav novac ide za naše Utočište za žrtve obiteljskog nasilja Sveti Nikola. Zahvaljujem se inicijatoru utrke Damiru Habijanu, SRD 315 Sjeverozapad, Active Vita, Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina i svima koji stoje iza organizacije ove manifestacije – rekao je gradonačelnik.

Naglasio je kako se i sam redovito bavi sportom, tenisom i nogometom stoga mu je bilo drago utrku aktivno podržati kao sudionik.

Damir Habijan, inicijator utrke iskazao je zadovoljstvo što se ova humanitarna utrka održava po treći puta i što je već postala tradicionalna.

- Zahvaljujem Anici Sitar koja je dobri duh cijele ove organizacije, Marku Črljenecu i Marku Dugandžiću, nas četvero smo u zadnja dva mjeseca puno vremena posvetili za pripremu utrke. Vidim da iz godine u godinu ova utrka raste, i što se tiče sudionika u organizaciji i što se tiče sponzora. Drago mi je da se okupio ovako velik broj ljudi za jedan plemeniti cilj, ovaj put za Utočište za žrtve obiteljskog nasilja Sveti Nikola – rekao je Habijan.

Anica Sitar iz Zajednice sportskih udruga naglasila je kako je utrka rekreativnog karaktera, a pozvani su i mlađi i stariji uz naznaku da se ruta može i prohodati.

- Vremenski limit za savladavanje staze bio je 90 minuta i mislim da se tako svi mogu odazvati i završiti utrku bez obzira na trenutnu formu – pojasnila je Anica Star.

>>> POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE - OVDJE!!!

>>> POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE DRUGI DIO - OVDJE!!!

Najbolji trkači na 3. humanitarnoj utrci grada anđela bili su:

ŽENSKA KATEGORIJA

1. Simona Jambrošić

2. Anica Sitar

3. Tihana Drumev

MUŠKA KATEGORIJA

1. Antonio Gložinić

2. Ivan Golub

3. Matija Tuđan

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video