Vijesti / Sport

TRČANJE

KUP SZ HRVATSKE U Frkanovcu najbrži bili Ivan Maltar i Alenka Horvat

KUP SZ HRVATSKE U Frkanovcu najbrži bili Ivan Maltar i Alenka Horvat
Kup SZ Hrvatske

Sezona ide dalje, iduće subote trči se u Koprivnici...

Jučer u poslijepodnevnim satima u Međimurju se trčala šesta utrka Kupa sjeverozpadane Hrvatske. U Frkanovcu je nastupilo 52 trkača, od toga 38 njih u muškoj konkurenciji te 14 u ženskoj. Još 76 natjecatelja nastupilo je u utrci na 4,6 kilometara, no ona se ne boduje za Kup.

Staza u Frkanovcu dugačka je 10,2 kilometra, a najbrže ju je istrčao Ivan Maltar iz Novog Marofa, s rezultatom 42:44. Iza njega u cilj su ušli Neven Jurković iz Varaždina (43:44) i Darko Balić iz Čakovca (44:05).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Alenka Horvat iz Novog Sela Rok, koja je strazu istrčala u vremenu 51:43, a iza nje bile su Nada Siladi iz Čakovca (52:15) i Sonja Kreč iz Varaždina (54:34).

U ukupnom poretku i dalje su vodeći Ivica Plantak, član TK Ivančica iz Ivanca sa 460 bodova kod muškaraca, a u ženskoj konkurenciji Jasenka Šimunčić, članica AK Varaždin, koja ima 388 bodova.

U Kupu je do kraja sezone preostalo još 14 utrka, prva sljedeća je Koprivnički polumaraton 21. svibnja.

U utrci na 4,6 kilometara najbrži je bio Saša Horvat iz Preloga (19:07) kod muškaraca te Lea Kos iz Pleškovca među ženama (22:20). 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video