Vijesti / Sport

POLUZAVRŠNICA

DRŽAVNO U GRANIČARU Nakon prave sportske drame sportaši V. osnovne škole plasirali se na finalno natjecanje

DRŽAVNO U GRANIČARU Nakon prave sportske drame sportaši V. osnovne škole plasirali se na finalno natjecanje
V. osnovna škola

Slavlju učenika nije bilo kraja...

U Domu odbojke 'Bojan Stanić' u Zagrebu održana je poluzavršnica Državnog natjecanja u graničaru za učenice i učenike osnovnih škola. Uz V. osnovnu školu Varaždin sudjelovali su OŠ Zlatar Bistrica, OŠ Prelog i OŠ Petra Preradovića iz Zagreba. 

Nakon predstavljanja svih ekipa ždrijebom je određeno da prvi susret otvaraju OŠ ZLATAR BISTRICA i V. OŠ VARAŽDIN, koju su varaždinski učenici glatko dobili 2:0 (15:3, 15:4). U drugom susretu  OŠ Prelog pobijedila je OŠ Petra Preradovića te su se u finalu susreli Međimurci i Varaždinci. OŠ Prelog povela je u izjednačujućem prvom setu, a preslika prvog seta nastavila se u drugom, no ovaj put s drugim ishodom - Varaždinci su dobili drugi set. Prava drama odvijala se u trećem setu. Učenici V. OŠ su poveli, da bi učenici OŠ Prelog izjednačili i poveli te su zatim učenici V. OŠ izjednačili i poveli rezultatom 14:10, ali se učenici OŠ Prelog nisu predavali te su došli do rezultata 14:13. Ipak, na kraju su sreća i vještine bile na strani učenika 3. i 4. razreda V. osnovne škole Varaždin te su, rezultatom 15:13 u odlučujećem setu, osvojili prvo mjesto, a veselju nije bilo kraja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učenici V. osnovne škole Varaždin plasirali su se na završnicu Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u graničaru za djevojčice i dječake osnovnih škola, koje se održava od 31. svibnja do 3. lipnja 2022. u Vinkovcima.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video