Vijesti / Sport

na varaždinskom jezeru

JURINIH 3x1 Na Aquacityju ponovo zanimljiva štafetna triatlonska utrka

JURINIH 3x1 Na Aquacityju ponovo zanimljiva štafetna triatlonska utrka
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Jurinih 3x1 je štafeta u kojoj sudjeluju tri natjecatelja i svatko odrađuje jednu disciplinu.

Ludo triatlonsko ljeto na Aquacitiyu se nastavlja. Nakon uspješno odrađenog prvog kola Triatlon lige „Beciklin“, kada je nastupilo preko 90 natjecatelja u tri discipline, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i TK Marathon 95, ljeto na Aquacityju nastavljaju zanimljivom štafetnom utrkom koja je imala primjeru prošle godine.

Naime, „Jurinih 3x1“ je štafeta u kojoj sudjeluju tri natjecatelja i svatko odrađuje jednu disciplinu. Kao štafetni supersprint triatlon, 2. triatlon utrku „Jurinih 3x1“ čine 375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja.

Utrka će se održati na Aquacityju, 3. srpnja 2022. sa startom u 9.30 sati.

Utrka je otvorena za sve koji se žele okušati u ovom atraktivnom sportu: od početnika, rekreativaca do aktivnih sportaša.

Nagrade su medalje za sve tri prvoplasirane štafete u kategoriji, a kategorije su ženska štafeta (3 natjecateljice), muška štafeta (3 natjecatelja), mješovita štafeta A (2 natjecatelja i 1 natjecateljica) te mješovita štafeta B (2 natjecateljice i 1 natjecatelj).

Startnina je 30 kuna po članu štafete.

Registracija i podizanje startnih brojeva na dan utrke su od 7:00 do 9:00 sati.

Sve novosti i detalje možete pronaći na facebook stranici Triatlon liga Aquacity https://www.facebook.com/triatlon.liga.aquacity/ ili na web stranici TK Marathon 95 https://marathon95.hr/2022/06/26/stafetni-triatlon-jurinih-3x1-2/

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video