Vijesti / Sport

napadač varaždina

Šego zadivio varaždinsku publiku: 'Nije temperament kao u Splitu, mirno je, ali imamo dosta gledatelja'

Šego zadivio varaždinsku publiku: 'Nije temperament kao u Splitu, mirno je, ali imamo dosta gledatelja'
Sanjin Strukic/Pixsell

Smatra da Varaždin ima manje bodova nego što su zaslužili te da im nedostaje iskustva jer većinom igraju mladi igrači.

Michele Šego podizao je u subotu gledatelje na noge. Varaždinov centarfor, nekadašnja nada Hajduka, s dva gola protiv Šibenika (2:2) potvrdio je vrlo dobru formu i najavio da bi ovo mogla biti njegova najbolja sezona. Tek su mu 22 godine, tek se raspucao..., pišu Sportske novosti.

- Nismo zadovoljni s bodom jer imali smo šanse da zabijeno još neki gol. Imao sam i ja priliku za treći pogodak, nisam je iskoristio, a možda nam nisu suđena dva kaznena udarca. Barem jedan od ta dva je bio. Opet, što je tu je, nismo izgubili i idemo dalje - kazao nam je Šego koji je matirao i vratara Dinama te ima tri pogotka u tekućoj sezoni HNL-a.

Šego zasad ima četiri nastupa, ozljeda ga je zaustavila da pokaže još više, ali sezona je tek počela.

Smatra da Varaždin ima manje bodova nego što su zaslužili te da im nedostaje iskustva jer većinom igraju mladi igrači.

- Varaždin ima fantastičnu publiku, kad zabijem gol reakcija je odlična i drago mi je igrati ovdje. Puno toga mi se sviđa ovdje, mirno je, nije temperament kao u Splitu, a imamo i dosta gledatelja. Nemam prigovora, sve je uvijek dobro – kazao je Šego.

Prvotni cilj je s Varaždinom izboriti ostanak, kaže, a želi i zabiti što više golova kako bi pomogao ekipi.

Naglasio je da prati što se zbiva i u njegovom bivšem klubu – Hajduku. Ime je pak dobio po vozaču Formule 1 Micheleu Alboretu.

Za sebe i Teklića ne bi rekao da su glavni igrači, oba hajdukovci, već da ima i ostalih koji 'vuku'.

- Ne bih rekao da smo samo nas dvojica, kapetan Postonjski je triput bio u momčadi kola dok se nije ozlijedio. Zelenika dobro brani, obrana je prava. Postonjski nam nedostaje, nažalost dogodio se lom noge. I Lusavec je potencijal. Što se mene tiče, trenutačno uživam, a koliko točno pokazujem od svojih kvaliteta to će najbolje reći trener - zaključio je spretni napadač Šego koji je u Varaždinu drugu sezonu, pišu Sportske novosti.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video