Vijesti / Sport

SLOMIO ČELJUST I JAGODIČNU KOST

Stolnik dva mjeseca nakon operacije: 'Sad mi je već čudno igrati bez maske'

Stolnik dva mjeseca nakon operacije: 'Sad mi je već čudno igrati bez maske'
Goran Kovacic/PIXSELL/Privatna arhiva

Stoper Varaždina u Rijeci je odradio jako dobar posao nakon teške ozljede.

Došlo je ovo brže od očekivanog, silom prilika zaigrao sam i sve je bilo dobro. A maska? Ma malo je smanjeno vidno polje, ali već sam se toliko naviknuo da mi je čudno igrati bez nje, kaže nam stoper Varaždina Marko Stolnik (26) nakon pobjede u gostima kod Rijeke (1-2).

Točno dva mjeseca nakon operacije jagodične kosti i čeljusti zaigrao je u prvih 11 s karbonskom maskom koja je napravljena samo za njega. Podsjetimo, ozlijedio se u Latviji gdje je bio na posudbi u Audi, a u sudaru glavama slomio je jagodičnu kost i gornju čeljust. 

- Tad nije bilo lijepo, dva sam tjedna jeo samo kašasto. Jako je boljelo, ali oporavio sam se i počeo trenirati tri tjedna nakon toga - govori nam.

Specijalna maska stajala ga je 2500 kuna, ali još neko vrijeme neće moći nastupati bez nje kako se ne bi ponovila slična ozljeda. Vratio se na teren, ali i izazvao pomutnju. Točnije, ne on, nego netko od sudaca.

- Ma da, prije utakmice je netko pogriješio i u zapisnik stavio Slavka Stolnika (op. a. kadeta Varaždina) koji bi nastupom postao najmlađi igrač u HNL-u, ali on nije ni putovao s nama. Dobro smo se tome nasmijali u svlačionici - zaključio je Marko.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video