Vijesti / Sport

Varaždinski bumbari

NOGOMETNE IKONE Varteks ostvario suradnju s legendarnom sportskom stranicom

NOGOMETNE IKONE Varteks ostvario suradnju s legendarnom sportskom stranicom
Facebook: Nogometne ikone

Bumbari i Nogometne ikone počeli su suradnju.

Protekle subote, na utakmici na Slobodi, Varteks je u susretu protiv Rudara istrčao u svojim prepoznatljivim narančasto-plavim dresovima.

Nije to ništa uobičajeno za domaće utakmice varaždinskog trećeligaša koji se natječe u 3. NL Sjever, ali od ove sezone na dresu im se nalazi logo – Nogometnih ikona.

Legendarna stranica na Facebooku već godinama objavljuje zanimljiv sportski sadržaj koji se referira na sportsku povijest, ali se usko povezuje i sa sadašnjosti. Bumbari su se tu uklopili savršeno. 

- logo Nogometnih Ikona se nalazi na dresu...uff ustajem dok pišem ovo...se nalazi na dresu VARTEKSA. Da, Varteksa, ikonskog i voljenog Varteksa. Nadamo se da je Bumbarima barem upola čast ka šta je nama. Virujemo da će se nakon ovog novog partnerstva javljat i neki manji klubovi ka šta su Gladbach, LA Galaxy i Marseille, al nas to ne zanima. Napominjemo, tek smo počeli. Bogu hvala na ovoj prilici, ali i hvala Bumbarima šta su prepoznali i šta cijene naš rad! HERE WE GO! - napisale su Ikone na svom profilu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.