Vijesti / Sport

SLIJEDI LOKOMOTIVA

Kovačević prije gostovanja u Zagrebu: Idemo nastaviti niz bez poraza

Kovačević prije gostovanja u Zagrebu: Idemo nastaviti niz bez poraza
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon domaće pobjede protiv Gorice (2:1), nogometaši Varaždina putuju u Zagreb.

Šest kola bez poraza i četvrto mjesto HNL-a trenutno je rezultat varaždinskog prvoligaša na čelu s Marijom Kovačevićem. Nakon osam kola Varaždin ima 12 bodova, a sad im slijedi gostovanje kod Lokomotive koja je na petom mjestu s devet bodova. 

- Igraju napadački nogomet, a jako ih cijenimo i imaju premalo bodova za ono što su pokazali na terenu. Sve ćemo nastaviti da i dalje budemo neporaženi. Proveselili smo se i oporavili nakon pobjede protiv Gorice (2:1), a u nedjelju ćemo morati biti jako dobri - započeo je popularni 'Kova'.

Na stopersku se poziciji vratio Marko Stolnik (26) koji ponovno izrasta u stožernog igrača varaždinskog prvoligaša.

- Uvijek ima skeptika, ali postali smo ozbiljna momčad. Protiv Rijeke sam igrao na iskustvo, a sad sam u treningu i spreman - rekao je Stolnik koji zbog loma čeljusti i jagodične kosti nosi posebnu masku na licu. 

Zbog crvenog kartona u posljednjem susretu dvije će utakmice izbivati Michele Šego (22), a Lamine Ba (25) još nije spreman na povratak. Ivan Posavec (24) vratio se treninzima, a tu su i novopridošla pojačanja.

Susret 9. kola Supersport HNL-a između Lokomotive i Varaždina na rasporedu je u nedjelju, 11. rujna, s početkom u 21 sat i pet minuta na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video