Vijesti / Sport

komentar stručnjaka

Toplak rekao ponešto o Tekliću, ali i Hajduku: 'Nije osjetio podršku, a neke utakmice igrao je odlično'

Toplak rekao ponešto o Tekliću, ali i Hajduku: 'Nije osjetio podršku, a neke utakmice igrao je odlično'
Goran Kovacic/Matija Habljak/Pixsell

Teklić je protiv Lokomotive promašio penal, ali i zabio dva gola.

Varaždin je jučerašnjom pobjedom i napose sjajnom partijom Teklića došao do pobjede protiv Lokomotive, a time i do drugog mjesta na ljestvici HNL-a. Barem do srijede i ogleda Hajduka i Rijeke.

Teklić je protiv Lokomotive promašio penal, ali i zabio dva gola. Splićanin je ovog ljeta došao u Varaždin prvi puta bez posudbe, štoviše, besplatno je došao u varaždinskog prvoligaša te postao njegov najbolji igrač.

Index donosi izjavu Samira Toplaka da ga ne čudi forma i igra Tonija Teklića.

-  To je poseban igrač koji sam rješava utakmicu, koji ima potez, a koji istovremeno igra za publiku za koju se, na kraju priče, nogomet i igra. Tekliću je trebalo da klub i trener stanu iza njega, da mu vjeruju i da ga istrpe. To je dobio u Varaždinu kod mene i to se nastavilo i sad. Ima on svojih mana. Zna se i dalje previše zaigrati, tražiti potez previše, ali sad sazrijeva i Varaždin je u njemu dobio sjajnog igrača – kazao je Toplak.

Ipak, nije mu jasno kako Hajduk ne može istrpjeti takvog igrača.

- Ima i tu lidersku crtu, veliki je borac. On je vrhunski dečko, fin i pristojan i užitak ga je imati u momčadi. Ako Hajduk takvog igrača ne može istrpjeti, onda nek' sve ide k vragu. To je tvoje dijete, koje će ginuti za taj klub, a ti ga se riješiš. U Hajduku nije osjetio podršku u ono malo utakmica koje je igrao, a neke je igrao odlično. Sutra bi se vratio na Poljud – istaknuo je Toplak, piše Index.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video