Vijesti / Sport

Grad Ludbreg

Sutra počinje biciklistički spektakl CRO Race, cilj prve etape je u Ludbregu

Sutra počinje biciklistički spektakl CRO Race, cilj prve etape je u Ludbregu
Grad Ludbreg

CRO Race i ove će godine u Hrvatskoj okupiti najbolje svjetske bicikliste iz Europe, Azije, Amerike i Australije.

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održat će se od 27. rujna do 2. listopada i ovaj put u Hrvatsku dovesti neke od najjačih UCI WorldTeam timova – šest ih dolazi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke federacije, a među njima su poznata biciklistička imena od kojih su neki pojedinci pobjednici slavnog Tour de Francea.

Tako će CRO Race i ove godine u Hrvatskoj okupiti najbolje svjetske bicikliste iz Europe, Azije, Amerike i Australije koji će voziti trasu dugu više od 1000 kilometara u šest etapa diljem Hrvatske.

Ljubitelji biciklizma moći će uživati u nastupu 20 timova, a čitavu će Hrvatsku pretvoriti u sportsku arenu i kroz vrhunsko sportsko natjecanje gledateljima opet pokazati raskošne prizore kontinenta i obale.

Već tradicionalno CRO Race kreće iz Osijeka, domaćina prve etape, koja ove godine završava u samom Centru svijeta, Ludbregu. Prva etapa održat će se u utorak 27. rujna.
Biciklisti u Ludbreg stižu oko 16 sati, potom nastavljaju vožnju kroz Vinograde Ludbreške dok se ulazak u cilj, koji će biti kod Srednje škole Ludbreg, očekuje oko 16:40. Nakon toga na Trgu Svetog Trojstva uslijedit će program proglašenja.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video