Vijesti / Sport

varaždin - istra

VIDEO Pogledajte fantastičan gol Teklića protiv Istre 1961

VIDEO Pogledajte fantastičan gol Teklića protiv Istre 1961
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Iako se Varaždin diči momčadskom igrom u kojoj nema velikih zvijezda, ipak se ističe jedno ime, a to je Tonio Teklić.

Varaždinci su došli u vodstvo sjajnim golom Teklića s 25 metara, a izjednačio je Caseres.

Vezana vijest:

varaždin - istra BEZ POBJEDE REMI Jelenić spasio i poklonio gol, Puljani do boda nakon golčine Teklića

Varaždin se trenutno nalazi vrlo visoko na ljestvici domaćeg prvenstva, sa 16 bodova drži četvrto mjesto, a jedno vrijeme bio je i drugoplasirani. Valja izdvojiti kako su oni jedina ekipa nakon prve četvrtine sezone koja je nedodirljivom Dinamu otkinula bodove.

Iako se Varaždin diči momčadskom igrom u kojoj nema velikih zvijezda, ipak se ističe jedno ime, a to je Tonio Teklić. Strijelac prekrasnog gola protiv Istre postigao je četiri pogotka ove sezone i tome dodao jednu asistenciju te je time najučinkovitiji igrač Varaždina ove sezone.

>> Pogledajte njegov savršeni gol

Teklić nije tema razgovora samo na sjeveru Hrvatske, već se često spominje i u južnim krajevima. Tema razgovora je i u Hajduku iz kojega je potekao i u kojemu je dobivao minute na kapaljku. Selio je po posudbama, odlučivao je utakmice, ali nikada nije dobio pravo povjerenje splitskog kluba.

- Mi ga pratimo i drago nam je, ali ovo je prva njegova dobra sezona u HNL-u, a mi imamo i naših mladih igrača koji moraju imati svoje mjesto i koji mogu nositi Hajduk narednih 5 godina - nedavno je rekao o njemu sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video