Vijesti / Sport

NOGOMET

TONIO TEKLIĆ 'U Varaždinu se osjećam kao Livaja u Splitu'

TONIO TEKLIĆ 'U Varaždinu se osjećam kao Livaja u Splitu'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Ponajbolji igrač Varaždina oduševljava iz kola u kolo...

Ofenzivac Varaždina Tonio Teklić jedno je od najvećih HNL otkrića ove sezone.

Vezana vijest:

varaždin - istra BEZ POBJEDE REMI Jelenić spasio i poklonio gol, Puljani do boda nakon golčine Teklića

Ponajbolji je igrač varaždinskog sastava, zabio je četiri pogotka i upisao jednu asistenciju, od njega se očekuju još veće stvari. No, bivši igrač Hajduka neće moći nastupiti na Poljudu zbog žutih kartona, otkrio je da mu je jako žao zbog toga.

- Žao mi je zbog toga. Mislim da se to vidjelo i po reakciji. Sigurno nije bilo namjerno. Dogodilo se od prevelike želje. Svaku utakmicu igram s istom željom, bez obzira jesu li protivnici Dinamo, Hajduk ili Istra. - prenosi izjavu Dalmatinski portal, a Teklić nadodaje da često gleda Hajduk na Poljudu, kada mu obaveze dopuštaju.

Mnogi se pitaju zašto nije dobio pravu priliku na Poljudu.

- To bih i ja volio znati. To je više pitanje za sve trenera koji su prošli kroz klub. Uvijek sam davao sve od sebe i uvijek ću davati, bez obzira gdje igram. Tako sam odgojen, iz takve sam obitelji. Iskreno, kao obitelj nismo imali puno, sve smo stvorili radom i trudom. Uvijek ću ostati na zemlji. Nikad neću gledati stvari na drugi način. Ponizno idem dalje.

Govorio je i o budućnosti.

- Ako me bude zvao Dinamo, to znači da će biti i drugih ponuda, tako da bi mi Dinamo bio zadnja opcija - zaključio je Teklić i rekao kako 'nema komentara' na pitanje što će biti ako ga bijeli budu zvali natrag.

Komentirao je nadolazeću utakmicu Varaždina i Hajduka.

- Svaku utakmicu ulazimo neopterećeno. Igramo savršen nogomet. Nemamo što izgubiti. Dat će sve od sebe, ali nešto se pita i Hajduk. Ako Hajduk bude na nivou, bit će nam jako teško. Mislim da će biti dobra utakmica, s puno šansi kao prva. Hajduk je u Varaždinu pobijedio 2:0 s dva udarca u okvir. 

Komentirao je i na to da ga u Varaždinu zaustavljaju navijači.

- Uživam u Varaždinu, uživam u utakmicama. Sad znam kako je Livaji u Splitu. U Varaždinu se osjećam kao Livaja u Splitu.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video