Vijesti / Sport

taekwondo

DOM SPORTOVA ZAGREB Dođite na Čigra Limač Kup & Čigra Open i provedite subotu uz sport!

DOM SPORTOVA ZAGREB Dođite na Čigra Limač Kup & Čigra Open i provedite subotu uz sport!

Čigra Limač Kup je natjecanje za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja te usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje

 

Taekwondo klub Čigra organizira po jedanaesti puta natjecanje za najmlađe uzraste u taekwondo-u  „Čigra Limač Kup“ i „ Čigra Open“. Natjecanje će se održati 08. listopada u Domu sportova. Ove godine natjecanje će se održati u čast tragično preminuloj mladoj članici Ivani Bosančić. 

Prije pademije virusa Covid 19 2019. godine, uz pomoć prijatelja kluba, roditelja, članova i ponekog donatora koji su prepoznali potrebe Kluba, organizirali su deseti „Čigra Limač Kup“ i „Čigra Open“. U dvorani Dom sportova okupilo se preko 700 djece, iz više od 50 klubova i 8 zemalja (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Italija, Kosovo, Češka, Mađarska). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Želja organizatora je da natjecanje postane najveće u regiji za djecu početnike, vrtićance, djecu s poteškoćama u razvoju. Ovim natjecanjem žele promovirati taekwondo kao sport, Hrvatsku i Zagreb kao sportski centar regije, okupiti što više djece na zajedničko druženje u dvorani, te im na taj način učiniti djetinjstvo ljepšim i kvalitetnijim. U subotu se očekuje oko 800 djece u dobi od 4-10 godina iz gotovo cijele Hrvatske i susjednih zemalja – izjavio je predsjednik organizacijskog odbora Boris Bursać.

Cijeli program održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Zorana Milanovića, a svoj dolazak na svečano otvorenje u podne potvrdile su poznate osobe iz sportskog i javnog života.

Pozivamo Vas da im se pridružite u subotu 08. listopada u Domu sportova da zajedno podržimo najmlađe u njihovim prvim taekwondo koracima.

Najnovije

Reci što misliš!