Vijesti / Sport

Općina Cestica

Cestica domaćin srednjoeuropske Superlige u stolnom tenisu

Cestica domaćin srednjoeuropske Superlige u stolnom tenisu
Ilustracija/Pixabay

14 vrhunski stolnotenisača dolazi iz Austrije, Slovačke i Hrvatske.

Cestica će u srijedu i četvrtak 12. i 13. listopada 2022. biti domaćin srednjoeuropske Superlige u stolnom tenisu, na kojem će natjecanju nastupiti predstavnici Austrije, Slovačke i zemlje domaćina Hrvatske.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Cestica igrat će se grupna faza ovoga stolnoteniskog natjecanja na kojoj će nastupiti ponajbolji igrači austrijskog stolnoteniskog kluba Linz International, slovačke stolnoteniske U23 reprezentacije i hrvatskog predstavnika STK Starr iz Varaždina. Riječ je o ukupno 14 vrhunskih stolnotenisača iz navedenih triju zemalja koji će pokušati osvojiti prva dva mjesta čime se i plasirati u četvrtfinale srednjoeuropske Superlige. U austrijskoj ekipi igraju igrači iz Indije, Tajlanda i Kine, dok za hrvatsku ekipu uz domaće nastupaju i dva igrača iz Indije.

Službeno otvorenje natjecanja biti će u srijedu 12. listopada 2022. u 17.45 sati, a utakmice između Linza i STK Starr započinju u 18 sati.

U četvrtak od 10:00 sati igraju Austrijanci i Slovaci, a od 16.30 sati STK Starr protiv Slovačke reprezentacije.

- Pozivamo gledatelje i ljubitelje stolnog tenisa da iskoriste priliku i dođu u dvoranu OŠ Cestica navijati za hrvatske predstavnike uz besplatan ulaz – poziva organizator i domaćin hrvatske grupe srednjoeuropske Superlige i predstavnik STK Starr Ronald Redjep.

Pokrovitelj grupne faze srednjoeuropske stolnoteniske Superlige je Općina Cestica, čiji načelnik Mirko Korotaj u potpunosti  podržava sportske događaje te konkretnom pomoći ulaže u razvoj sporta općine i regije.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video