Vijesti / Sport

hrvatski nogometni kup

Hajduk danas gostuje nadomak Ludbrega, sve je spremno za veliku nogometnu feštu

Hajduk danas gostuje nadomak Ludbrega, sve je spremno za veliku nogometnu feštu
Srećko Niketić/Pixsell

Praznik nogometa danas je u Cvetkovcu...

Sve je spremno za spektakl u Cvetkovcu, selu udaljenom dvadesetak minuta od Koprivnice. Tehničaru uskoro u goste stiže Hajduk, a sportska će poslastica na Stari breg, stadion četvrtoligaškog kluba, privući na tisuće ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ekipe će u sklopu 1/16 finala Hrvatskog kupa na teren istrčati u 15:30, a trener Bijelih Mislav Karoglan, usprkos tome što na put nije poveo brojne prvotimce, nema namjeru podcijeniti protivnika. U Splitu su ostali Marko Livaja, Chidozie Awaziem, Josip Elez, Lovre i Nikola Kalinić, Lukas Grgić te David Čolina.

- Maksimalan respekt svakom niželigašu. Imamo povijest zanimljivih susreta u kupu. Bitno je da utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno i odradimo je kako treba. Uveli smo neke mlade igrače u trenažni proces, neki će i otići s nama na put – izjavio je Karoglan za stranice Hajduka.

Tehničar se marljivo pripremao za dan povijesnog karaktera za klub. Pripremili su dodatnu tribinu, kao i šator, u kojem će se navijači nakon ogleda moći družiti s igračima.

- Pozivamo sve zainteresirane danas da dođu na Stari breg, uživaju u nogometu i velikoj sportskoj atmosferi, Cvetkovec je danas nogometno središte naše županije! - poručili su na Facebook stranicama kluba.

Utakmicu će suditi Ante Čuljak, pomoćni suci su Anto Marić i Dejan Vuković, dok je četvrti sudac Toni Dadić. Delegat utakmice je Dražen Posavec.

Najnovije

Reci što misliš!