Vijesti / Sport

nogometne teme

'Teklić je najopasniji veznjak lige, ali u Hajduku ne bi imao takav učinak kao u Varaždinu'

'Teklić je najopasniji veznjak lige, ali u Hajduku ne bi imao takav učinak kao u Varaždinu'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Teklić je vruća tema sportskih medija.

U popularnom sportskom podcastu Tribina raspravljalo se o HNL-u i proteklom kolu.

Jedna od tema bila je utakmica između Varaždina i Osijeka. Varaždinski prvoligaš nastavlja oduševljavati nogometnu javnost, a u prvi plan ponovno je došao najbolji igrač kluba Tonio Teklić.

Novinari Mihovil Topić i Andrija Cmrečnjak rekli su da će se o Teklićevom povratku u Split ipak najviše pitati Varaždin. Teklić je u ljeto ove godine potpisao višegodišnji ugovor s klubom iz Varaždina.

- Teklićeva polusezona je fantastična. Ono što odrađuje na utakmicama je van svake pameti. Važnost za Varaždin je ogromna, od proigravanja, stvaranja viška, dolaska u šansu je nevjerojatna. Najopasniji je veznjak lige. Stvara najviše opasnosti po suparnički gol. E sad, bi li on to isto radio u Hajduku, Osijeku? Vjerojatno ne. Primjer je Kristijana Lovrića u Gorici i Lovrića u Osijeku. Volumen se smanji, nisi više alpha u ekipi i sve skupa vuče prema tome da ti je učinak u manjoj momčadi bolji nego u velikoj - kazao je Topić te nastavio: 

- Mislim da će Varaždin pokušati zadržati Teklića do kraja sezone. Glupo je govoriti o imperativima, ako dođe dobra ponuda. Varaždin je već imao ponude, ali ih je odbio. Ali još bolje ponude će moći dobiti na ljeto, a ne na zimu – rekao je Topić.

Ranije ovog tjedna trener Varaždina Mario Kovačević rekao je za Teklića da je duša od djeteta i igrač Varaždina u čijem dresu daje sve od sebe. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video